Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Marius Lacatus, raspuns dur la atacurile lui Becali la CSA Steaua: "Sa-si vada de echipa lui!"

Duminica, 18 Decembrie 2016, ora 11:33
6835 citiri
Marius Lacatus, raspuns dur la atacurile lui Becali la CSA Steaua: "Sa-si vada de echipa lui!"
Foto: hepta.ro

Marius Lacatus, fosta glorie stelista care a ales acum sa urmeze calea CSA Steaua, echipa care este continuatoarea trupei care castiga in 1986 Cupa Campionilor Europeni, a avut un raspuns dur la remarcile lui Gigi Becali, patronul FCSB, despre viitorul CSA.

Becali a vorbit intr-o emisiune televizata ca va bloca ascensiunea CSA Steaua si ca va forma o echipa puternica Steaua II, in Liga 3, pentru ca CSA Steaua sa nu poata promova in scurta vreme in Liga 1.

Lacatus a tinut sa ii raspunda fostului sau patron: "S-au trezit multi sa se intrebe de ce avem 300.000 de euro buget. Se victimizeaza toti pe la televizor. Sa taca, pentru ca cei care se plang au mai mult. Sa stea linistiti, sunt bani din club, nu de la Armata. Ma bucur cand spun ca vor sa ne opreasca din drumul spre Liga 1, inseamna ca le-am starnit interesul. Dar sa se preocupe de problemele reale, ca au 50 de spectatori la meci.

De la Becali nu am furat. Am contribuit si eu alaturi de jucatori si staff la o calificare in grupele Ligii Campionilor si cred ca in clubul dumnealui au intrat bani frumosi. Ma doare si pe mine si pe familia mea cand spune ca dimineata ma spalam si imi intrau 100 de euro pe zi. Nimic mai fals, am muncit onest si am dus echipa in Liga, iar el a castigat bani. Sa-si vada de echipa lui", puncta Lacatus sambata, intr-o interventie pentru Radio Sport 1.

Intr-o conferinta de presa realizata in aceasta saptamana, CSA Steaua a anuntat ca isi va forma o echipa de seniori cu care se va inscrie campionatul viitor in Liga a 4-a, obiectivul fiind promovarea in prima liga in sezonul 2020/2021.

Bugetul acestei formatii, asigurat de MaPN este de 300.000 de euro. Marius Lacatus va fi director tehnic si responsabilul intregului proiect, de la copii si juniori pana la echipa mare.

D.A.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Lacatus atac dur la remarci Gigi, #Lacatus ii raspunde Becali CSA Steaua, #Lacatus contre cu Becali CSA Steaua , #stiri Marius Lacatus