Transferul de senzatie al lui "Sageata", in impas

Joi, 31 Ianuarie 2013, ora 18:11
2161 citiri
Transferul de senzatie al lui "Sageata", in impas

Revenirea surprinzatoare a lui Marius Niculae la Sporting Lisabona a intrat in impas din cauza regulamentelor FIFA.

Portughezii au anuntat deja transferul lui "Sageata" la Lisabona, dar sustin ca mutarea ar putea pica din cauza faptului ca atacantul a jucat deja la doua echipe in acest sezon.

Niculae s-a transferat la FC Vaslui inaintea startului Ligii 1, insa a bifat 45 de minute pentru Dinamo in Supercupa Romaniei, ceea ce face ca situatia jucatorului sa fie una destul confuza.

FIFA interzice ca un fotbalist sa evolueze la mai mult de doua echipe pe parcursul unui sezon, insa Federatia Romana de Fotbal precizeaza ca Supercupa Romaniei din 2012 nu este inclusa in actuala stagiune competitionala.

"Dupa regulamentul FIFA putem interpreta astfel: sezonul este cuprins intre perioada de la primul joc oficial din campionatul ligii respective si tine pana la ultimul joc, deci nu se poate vorbi de Cupa sau Supercupa. Analizand situatia asta, Supercupa a fost inainte sa inceapa sezonul.

Supercupa s-a jucat pe 14 iulie, iar anul competitional a inceput la 1 iulie. Sezonul, asa cum este definit el, nu vorbeste despre date. In regulament avem sezon competitional si an competitional. Inseamna ca 14 iulie, cand s-a jucat Supercupa, nu era in sezonul acesta", a declarat Directorul Compartimentului Competitii din cadrul FRF, Dumitru Mihalache, la GSP TV.

Reprezentantii clubului Sporting Lisabona au anuntat ca au facut demersuri la Federatiile din Romania si Portugalia pentru a lamuri situatia si ca asteapta si un raspuns din partea FIFA.

Golgheterul Vasluiului a semnat cu o echipa importanta din Europa - oficial

Daca transferul va primi unda verde, Marius Niculae va semna un contract pe un an si jumatate si va avea un salariu anual de 300.000 de euro. Fostul dinamovist a mai evoluat pentru Sporting Lisabona intre 2001 si 2005, perioada in care a marcat 14 goluri in 59 de meciuri.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Marius Niculae transfer Portugalia, #Marius Niculae transfer Sporting, #Niculae FC Vaslui , #stiri Marius Niculae