Razvan Fodor explica plecarea din emisiunea Pro TV - Ce crede despre inlocuitorul lui Interviu

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 08:42
12140 citiri
Razvan Fodor explica plecarea din emisiunea Pro TV - Ce crede despre inlocuitorul lui Interviu
Foto: Pro TV

In urma cu doua saptamani, Pro TV a anuntat ca unul dintre prezentatorii emisiunii "Vorbeste lumea", de altfel singurul barbat din show, Razvan Fodor, va parasi proiectul. A aparut imediat si un inlocuitor, Cove, care s-a alaturat Vicai Blochina, lui Nadine si Sore.

Prezentator al unei emisiuni de la Pro TV inlocuit - ce vedeta se alatura echipei (Foto)

Despre cauza acestei schimbari, emisiunea la care a luat parte o vreme, fostele colege, dar si despre "Masterchef", show pe care il prezinta din nou, ne-a vorbit Razvan Fodor intr-un interviu acordat Ziare.com.

Nu mai faci parte din echipa de prezentatori de la "Vorbeste lumea". Decizia de a nu mai aparea in emisiune ti-a apartinut sau nu?

Initial, s-a discutat sa fac ambele proiecte in paralel. Din momentul in care s-a schimbat intervalul de difuzare al proiectului "Vorbeste lumea", am realizat ca as compromite programul de filmare de la "MasterChef". Decizia a fost luata impreuna cu echipa de productie.

Poti spune ca a fost un proiect "pe sufletul tau"? Sincer, ce ti-a placut si ce nu?

A fost un proiect in care m-am simtit foarte bine, cunosteam echipa de productie de la alte proiecte la care au lucrat in cadrul PRO TV, la fel si pe colegele din emisiune. Pe scurt, atmosfera era perfecta, cadrul familiar.

Vica Blochina, despre Ferma vedetelor, barbatii romani si traditia noastra de neinteles Interviu

Nu pot sa spun insa ca este usor sa tii doua ore de emisiune live. Este un consum enorm, chiar daca eram patru. A fost insa un exercitiu foarte bun pentru mine.

Daca nu ai fi fost prezentator, te-ai fi uitat la emisiune?

Sincer, eu fac parte din publicul care deschide televizorul dupa ora 19:00. In timpul zilei sunt, de obicei, la munca.

Ce public tinteste emisiunea pe care ai parasit-o?

Paleta de subiecte este foarte extinsa, astfel incat sa ii multumeasca pe toti cei care sunt acasa la ora aceea: sfaturi pentru gospodine, monden pentru doamnele pasionate de viata vedetelor, interviuri cu artisti pentru cei tineri, ponturi de frumusete general valabile, idei de retete si lista poate continua.

Adora America, dar a revenit acasa - Nadine, de la Scoala vedetelor, are o noua emisiune Interviu

Ti-ai schimbat parerea fata de vreuna dintre prezentatoare? In ce fel?

M-au surprins maturitatea lui Sore, franchetea lui Nadine si tenacitatea Vicai. Pe toate le cunosteam de ceva vreme deja, Nadine imi este prietena de ani de zile, insa pot spune ca am aprofundat relatiile in momentul in care am muncit cot la cot pentru aceeasi productie.

Sore, despre cum se poate barfi frumos si curat Interviu

Ce parere ai despre inlocuitorul tau? Daca l-ai fi putut alege tu, cine ar fi fost?

Am un singur raspuns pentru ambele intrebari: Cove este perfect in acest rol. Daca ar fi fost sa aleg pe cineva, el ar fi fost solutia ideala.

Ai revenit la "MasterChef". Cum e acest sezon, abia inceput? Se diferentiaza cu ceva de celelalte?

Vreau sa va anunt ca preselectiile au fost extrem de distractive anul acesta, efectiv am ras cu lacrimi in culise. Cred ca oamenii au prins mai mult curaj si isi dau voie sa fie naturali, relaxati si foarte spumosi.

Apar noi reguli in concurs, care pot salva o parte dintre concurenti de probele de foc de la inceput si ii califica direct pentru bucataria "MasterChef".

S-a pus vreodata problema sa parasesti emisiunea?

Niciodata.

Cum stai la capitolul gatit? E vreun fel de mancare cu care ai indrazni se te prezinti macar "la reclame" in fata vreunui jurat? In fata cui te-ai duce si cu ce fel de mancare?

Dupa atatea sezoane in care am fost langa cei care au trecut prin probele eliminatorii, am cativa asi in maneca. E greu sa fiu obiectiv in privinta juratilor, pentru ca imi sunt prieteni si nu mi-e teama de niciunul, spre deosebire de concurenti.

Daca vrei sa stii, eu am mai gatit in pauzele dintre probe si am fost laudat pentru rezultat.

Ti s-au propus proiecte de televiziune pe care sa le refuzi?

Da, dar am refuzat cu argumente.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Razvan Fodor plecat Vorbeste lumea, #Razvan Fodor MasterChef, #Razvan Fodor inlocuit Cove, #Cove Vorbeste lumea , #Pro TV