McDonald's cucereste Siberia

Joi, 06 Septembrie 2012, ora 20:00
3178 citiri
McDonald's cucereste Siberia
Foto: Masculin.com

In timp ce KFC si Subway isi impart primele pozitii pe piata de fast-food din Rusia, McDonald's intentioneaza sa deschida 10 noi restaurante in Siberia.

Potrivit site-ului anglofon The Voice of Russia, McDonald's este pe punctul de a-si deschide primul fast-food intr-o metropola din Siberia Centrala, Krasnoyarsk, gratie unei investitii de 130 milioane de ruble, adica 3,2 milioane de euro.

Restaurantul va dispune de un serviciu McDrive si de o zona separata de joaca pentru copii, informeaza Masculin.

Sosirea lui Ronald McDonald in Siberia ar putea foarte bine sa le faca concurenta celor mai mari lanturi de fast food care domina actualmente regiunea rusa, mai exact Subway si KFC.

Cifrele arata ca deja mai mult de 300 de localuri McDonald's sunt deschise in Rusia occidentala, necuprinzand Siberia, dar acest gigant are de gand sa se extinda in alte orase siberiene, printre care Novosibirsk, Barnaul, Tomsk si Novokuznetsk.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#McDonalds restaurant Siberia, #McDonalds Rusia, #McDonalds restaurante noi, #McDonalds Siberia , #stiri McDonalds