McDonald's dezvaluie: Iata motivul pentru care mancarea nu se altereaza

Vineri, 23 Mai 2014, ora 15:31
9620 citiri
McDonald's dezvaluie: Iata motivul pentru care mancarea nu se altereaza
Foto: McDonald\'s

McDonald's a raspuns la o intrebare care a framantat o multime de consumatori: de ce produsele lor nu se strica?

Multi utilizatori au postat pe Internet experimente care au demonstrat ca mancarea preparata de lantul de magazine fast-food nu se altereaza aparoape deloc odata cu trecerea timpului.

In consecinta, au aparut teorii conform carora McDonald's nu ar folosi ingrediente naturale pentru produsele sale.

CNBC noteaza ca aceasta companie a pornit o campanie de informare a publicului, in care consumatorii pot primi raspunsuri la intrebarile care ii framanta.

Recent, McDonald's a decis sa lamureasca un mit urban, legat de motivul pentru care produsele sale nu se degradeaza in timp.

De ce nu a putrezit hamburgerul de la McDonald's dupa 14 ani

"Intr-un mediu propice, burgerii nostri, cartofii prajiti si alte produse s-ar putea descompune", au mentionat reprezentantii companiei.

"Motivul pentru care mancarea noastra pare ca nu se altereaza se rezuma la stiinta. Pentru ca descompunerea sa aiba loc e nevoie de anumite conditii, in special de umezeala. In lipsa acesteia - fie in interiorul produselor, fie in mediul ambiant - bacteriile si mucegaiul nu se pot dezvolta. In consecinta, descompunerea nu poate avea loc. Mancarea preparata acasa, care este ulterior deshidratata, se va 'conserva' in acelasi mod", au subliniat cei de la McDonald's.

Raspunsul vine in contextul in care compania duce o campanie de imagine legata de calitatea produselor sale.

Recent, directorul executiv Don Thompson a mentionat ca "in fiecare dimineata, noi chiar spargem oua si chiar gatim; avem gratare, friteuze si cuptoare".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#McDonald s mancare altereaza, #McDonald s mancare putrezeste, #McDonald s mancare , #stiri McDonalds
Comentarii
Poza Marin2134
Marin2134
rank 5
Traim vremuri in care un hamburgher se strica dupa doi ani