Codrin Stefanescu a fost dat afara din studioul Antenei 3, dupa ce i-a spus unui liberal ca "vorbeste ca rasnita" (Video)

Luni, 20 Februarie 2017, ora 22:20
52990 citiri
Codrin Stefanescu a fost dat afara din studioul Antenei 3, dupa ce i-a spus unui liberal ca "vorbeste ca rasnita" (Video)
Foto: Captura video YouTube/Antena 3

Dana Grecu l-a dat afara din studioul Antenei 3 pe PSD-istul Codrin Stefanescu, luni seara, dupa ce acesta a jignit un alt invitat in emisiune, liberalul Razvan Prisca.

Cei doi invitati s-au contrat pe marginea demisiei lui Florin Iordache de la Ministerul Justitiei. Liberalul Razvan Prisca a spus ca "este foarte important in functie de cine va fi pus ministrul Justitiei sa vedem ce se va intampla in urmatorii ani si care va fi atitudinea PSD-ului. Daca va fi un om care sa duca mai departe lupta PSD-ului cu justitia nu vom mai avea niciun dubiu. Dar s-ar putea sa aduca un tehnocrat, un bun profesionist care sa apere independenta justisiei de interesele celor din PSD, dar si din ALDE".

Replica lui Codrin Stefanescu a fost: "Am senzatia ca traim in Romanii separate cu astia de la PNL".

Dupa ce Razvan Prisca a spus ca urmatorul ministru al Justitiei nici nu trebuie neaparat sa fie un tehnocrat, "important este trecutul sau", Stefanescu a spus raspicat ca "macar nu ne pasa daca PNL este de acord. Sa ne lamurim. Nici macar in cot nu ne doare. Vorbeste ca o rasnita (Razvan Prisca - n. red.). E setat de la partid cu cheita. E si peltic, vorbeste si non stop".

A fost momentul in care Dana Grecu a intervenit, avertizandu-l Codrin Stefanescu sa-i ceara scuze membrului PNL, in caz contrar urmand sa-i fie taiat microfonul. Codrin Stefanescu a refuzat, adaugand: "In momentul asta suntem singurii care ne luptam cu aceasta hidra si ne tot loviti".

Intrebat cine loveste in PSD, Stefanescu a spus: "Dumneavoastra, acum!".

La afirmatia Danei Grecu - "aveti un discurs de Opozitie. Perceptia publica este ca l-ati sacrificat pe Florin Iordache" - Stefanescu a replicat: "Nu ne spuneti ca ne-am sacrificat oamenii. Niciodata PSD nu a facut asa ceva, am spus-o raspicat. Florin Iordache este colegul si prietenul nostru si a avut mare curaj in momentele astea".

Moderatoarea a incercat inca o data sa-l determine pe Codrin Stefanescu sa ceara scuze colegului sau. Cum insa acest lucru nu s-a intamplat, invitatul in emisiune, care s-a declarat "jignit" de cele spuse de Prisca, a fost poftit afara din platou: "Daca va simtiti jignit ridicati-va si plecati".

Stefanescu nu s-a impotrivit si a parasit emisiunea.

La finele emisiunii, Dana Grecu a explicat cum s-a ajuns la acest moment si de ce a fost atat de transanta. Ea a afirmat ca s-a aflat in situatia in care a primit jigniri gratuite, in mandatul lui Traian Basescu la Cotroceni, si si-a promis ca nimeni, sub ochii ei, nu va face acelasi lucru.

"Daca presedintele Romaniei i-ar fi spus domnului Prisca ceea ce i-a spus Codrin Stefanescu, atunci presedintele ar fi fost dat afara din emisiune", a spus jurnalistul.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Codrin Stefanescu dat afara emisiune, #Dana Grecu dat afara Codrin Stefanescu, #pesedist data afara platou Antena 3, #scandal Codrin Stefanescu Razvan Prisca , #Antena 3