Mihai Gadea sustine ca este anchetat dupa "plimbarea" Antenei 3 de la Cotroceni

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 14:06
5923 citiri
Mihai Gadea sustine ca este anchetat dupa "plimbarea" Antenei 3 de la Cotroceni
Foto: Evenimentul Zilei

Directorul Antenei 3, Mihai Gadea, a declarat, luni seara, ca este anchetat dupa protestul - pe care cei din trust l-au denumit "plimbare" - organizat dupa arestarea lui Dan Voiculescu, fondatorul Intact.

Gadea, a dezvaluit luni seara, la postul pe care il conduce, ca pe numele sau s-a facut o plangere penala. In document se reclama faptul ca Gadea a strans date pentru a candida la alegerile prezidentiale si ar fi facut lucruri ilegale cu aceste informatii.

"In urma cu ceva timp am primit o adresa in care mi se punea in vedere ca trebuie sa pun la dispozitie intrarea in institutie si documente. Adresa era de la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal.

Astazi (luni - n.red.) au venit un domn si o doamna, care s-au comportat impecabil, dar care aveau de rezolvat o problema. La adresa mea s-a facut o plangere... Au primit o plangere in care se spunea ca eu am strans date pentru a candida la prezidentiale si am facut lucruri ilegale cu ele", a spus Mihai Gadea.

"Gadea presedinte, ca el nu ne minte": Semnaturi pentru candidatura lui Gadea la Cotroceni (Foto)

Acesta a mentionat ca nu a avut niciodata intentia de a candida la scrutinul prezidential si nici nu are vreo legatura cu strangerea semnaturilor pentru candidatura sa.

In luna iulie, Robert Turcescu scria pe o retea de socializare ca fondatorul PC si al trustului Intact, Dan Voiculescu, se pregateste sa-l lanseze in campania pentru alegerile prezidentiale pe Mihai Gadea, director si vedeta la postul Antena 3.

Gadea, presedinte! - Turcescu zgandare vedetele de la Antena 3

"Breaking news: candidatul la prezidentiale al lui Dan Voiculescu va fi Mihai Gadea!!! Discutiile sunt avansate, la curent cu ele este si Victor Ponta care s-a declarat de acord cu aceasta varianta! Atentie, nu e o gluma!", mentiona pe Facebook Robert Turcescu. In replica, Mihai Gadea a spus, la Sinteza Zilei, ca refuza sa raspunda la "imbecilitati".

La mijlocul lunii august, chiar dupa ce Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzat de privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, angajatii Intact au organizat un protest la Cotroceni, pe care l-au denumit "plimbare de dupa-amiaza". Manifestatia a degenerat atunci in violente si mai multi reporteri ai altor televiziuni au fost agresati de participanti. Tot atunci, s-au impartit liste pentru strangerea de semnaturi in vederea candidaturii lui Gadea la prezidentiale.

Directorul Antena 3 a calificat insa aceste liste drept "mizerii", menite sa distraga atentia de la miscarea organizata de vedetele trustului Intact.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Gadea plimbare Antena 3, #protest Antena 3 semnaturi, #semnaturi Gadea prezidentiale, #Gadea cercetat semnaturi prezidentiale , #Antena 3