Victoria lui Iohannis, prin ochii Antena 3: Spalare pe creier pe Internet!

Luni, 17 Noiembrie 2014, ora 09:26
33406 citiri
Victoria lui Iohannis, prin ochii Antena 3: Spalare pe creier pe Internet!
Foto: Video News

Jurnalistii televiziunilor din Romania au transmis in direct, duminica seara, cele mai importante momente de dupa anuntarea exit-pollurilor alegerilor prezidentiale, dar cei mai inversunati au parut cei de la Antena 3, care s-au dezlantuit impotriva "spalararii pe creier de pe Internet".

In platoul Antenei 3 au fost, pe langa Mihai Gadea, Adrian Ursu, Radu Tudor, Mircea Badea, Alessandra Stoicescu si Oana Stancu.

"As remarca discursul lui Iohannis care a fost lacrima copiat din discursul lui Basescu Traian. E la dictare. Mai mult, contine elementul cheie. Ce ne-a spus dl Iohannis? Ca rezultatul va fi decis de CCR. Din nou, rezultatul votului romanilor nu conteaza", a spus Adrian Ursu, dupa ce Klaus Iohannis a declarat, imediat dupa inchiderea urnelor, ca va avea emotii pana cand CCR va valida rezultatele votului.

Noaptea in care din Ponta a ramas doar "Victor Pres" - Reportaj Foto & Video

Tot Adrian Ursu a pus si problema postarilor de pe Facebook din ziua votului. "A fost o spalare de creier pe Internet, ceva de speriat", a exclamat el.

"I-as da dreptate lui Adi, e surprinzator cat de usor manipulabili sunt niste oameni tineri si educati. Oameni cu studii superioare. Un om mai educat ar trebui sa fie mai greu manipulabil, pentru ca a citit o carte.

Ma intreb. Cum poti sa vii in 2014, in Romania, cu tema comunismului? Cu coruptia inteleg si aici putem discuta la nesfarsit. Dar sa vii cu tema comunismului si sa mai prinda la niste oameni de la care ai pretentia ca au citit macar o carte este surprinzator", a spus si Alessandra Stoicescu.

Cum a fost primit Iohannis la Universitate: "Danke schon, danke schon!" (Galerie foto & video)

Oana Stancu a intervenit in timp ce Stoicescu isi expunea punctul de vedere si a completat: "Sunt oameni care se informeaza zero sau o data la patru ani de pe Facebook".

Mircea Badea, imbracat intr-o helanca de culoare neagra, a fost extrem de dezamagit de exit-polluri. "Daca astea sunt rezultatele, atunci eu ma declar dezamagit. Tot ce am trait eu si familia mea in ultimii zece ani, tot ce am suferit a fost degeaba", a spus Badea, vizibil nervos.

Noi rezultate oficiale de la BEC: Iohannis 54,66% - Ponta 45,33%

Asta se intampla chiar daca exit-poll-ul anuntat de Antena 3 il dadea castigator pe Ponta, iar Mihai Gadea anunta ca e aproape 100% sigur.

Timp de cateva ore, jurnalistii au continuat sa ii critice pe cei care au ales sa nu fie de acord cu ei.

"Presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa ii faca un deserviciu cand a iesit si a chemat basistii la vot si cinci milioane de oameni au zis 'Noi suntem basisti'. Oamenii au fost jefuiti masiv, ca in codru si pe banii lor aparatul asta de propaganda: lazaroii, macoveii, B1, Evz, Realitatea i-au prostit acum", a spus Oana Stancu la doua ore si jumatate dupa anuntarea exit pollurilor.

Pe masura ce orele treceau, tot mai multi oameni ieseau pe strazi, oameni pe care cei de la Antena 3 ii numeau "membri de partid".

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Antena 3 jurnalisti reactii alegeri, #Mircea Badea reactii alegeri, #Mihai Gadea reactii alegeri , #Antena 3