Victorie pentru Antena 3 in razboiul cu judecatorul Camelia Bogdan (Video)

Joi, 24 Martie 2016, ora 16:28
7853 citiri
Victorie pentru Antena 3 in razboiul cu judecatorul Camelia Bogdan (Video)
Foto: Arhiva CSM

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a respins, joi, solicitarea judecatorului Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) de aparare a reputatiei profesionale in razboiul cu Antena 3.

Camelia Bogdan - care a facut parte din completul care l-a condamnat pe Dan Voiculescu si care a sesizat DNA pentru tergiversarea recuperarii prejudiciului de 60 de milioane de euro in dosarul ICA - a sesizat CSM in luna februarie, motivand ca a fost supusa unui "linsaj mediac" de catre Antena 3 si site-ul Lumea Justitiei, noteaza Stiri pe Surse.

Magistratul declara ca nu este vorba doar despre reputatia profesionala, ci si despre reputatia sistemului judiciar per ansamblu.

In scrisoarea trimisa CSM luna trecuta, Camelia Bogdan a precizat ca cei care o denigreaza, cum ar fi Mugur Ciuvica si Mihai Gadea, "ii sunt datori, direct ori indirect, intr-o forma ori alta, persoanei condamnate de mine", adica lui Dan Voiculescu, potrivit Adevarul.

Judecatorul Camelia Bogdan cere CSM sa ii apere reputatia si dezvaluie ce datorie are Gadea la Voiculescu

"Pentru detalii in privinta discutiilor cu un vadit caracter denigrator la adresa mea si a sistemului de justitie din emisiunile difuzate de Antena 3, in perioada 10.02-16.02.2016, va rog respectuos a solicita sprijinul Consiliului National al Audiovizualului in baza Protocolului de colaborare dintre CSM si CNA. (...)

Fara o minima interventie a moderatorului, impusa in asemenea situatii de legislatia audiovizuala, invitati permanenti ai postului Antena 3, precum Mugur Ciuvica, ori persoane invitate constant precum Lucia Hossu Longin, au proferat acuzatii grave la adresa mea, calificandu-ma drept 'o judecatoare corupta'", a aratat Camelia Bogdan.

Kovesi sesizeaza CSM in cazul Antena3: Induc in eroare opinia publica

Mai mult, Camelia Bogdan a semnalat faptul ca pe site-ul Antenei 3 ii este adusa acuzatia ca ar fi "partenera de executii" cu procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, care o apara de "parnaie".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#CSM respins reputatie Camelia Bogdan, #razboi Antena 3 Camelia Bogdan , #Antena 3