Top Gear a reinceput in noua formula - The Guardian: un show de mana a doua

Luni, 30 Mai 2016, ora 11:41
3363 citiri
Top Gear a reinceput in noua formula - The Guardian: un show de mana a doua
Foto: BBC

Emisiunea "Top Gear" a inceput cu noii sai prezentatori, Chris Evans si actorul Matt LeBlanc.

Daca starul din "Friends" a fost natural, Chris Evans nu a facut decat sa incerce (degeaba) sa fie Jeremy Clarkson. "O emisiune de mana a doua cu masini" - e verdictul cotidianului The Guardian.

"Bun venit la Top Gear", a spus Chris Evans la inceputul emisiunii, "aproape cerandu-si scuze", arata The Guardian. Conform sursei, emotiile acestuia au fost extrem de vizibile. Si asa si trebuie, mai comenteaza sursa, din moment ce e vorba de un show cu mare audienta, in care se si investesc sume mari.

In plus, Chris Evans e constient ca pleaca la drum cu un mare handicap: "Multa lume il uraste deja (...) si vrea ca acesta sa esueze. Nu neaparat din cauza a cine este el, ci mai degraba a cine nu este el", mai arata The Guardian.

Despre "chimia" dintre Chris Evans si Matt LeBlanc nu se pot spune multe. Nu a fost detectata tensiune, dar nici caldura sau macar amicitie. Desi au incercat sa creeze senzatia ca sunt apropiati, nu arata ca doi oameni care ar merge impreuna la un pahar, dupa filmari, mai afirma sursa.

In ceea ce priveste formatul, nu s-au schimbat prea multe. Starurile invitate au fost actorul Jesse Eisenberg si bucatarul vedeta Gordon Ramsay.

Cat despre restul echipei, nu s-a vazut deloc, mai afirma presa britanica.

Desi emisiunea "nu e un dezastru", e "un show e mana a doua cu masini", concluzioneaza The Guardian.

Referitor la vechii prezentatori, acestia lucreaza la un show care va putea fi vazut exclusiv online, fiind vorba tot despre o emisiune cu si despre masini. Citeste mai multe despre emisiunea cu vechii prezentatori de la Top Gear aici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Top Gear noi prezentatori, #Top Gear Matt LeBlanc, #Top Gear reinceput, #noua emisiune Top Gear , #BBC