Circul de la CNA trece granita: Expresiile vulgare ale Laurei Georgescu, traduse peste hotare

Vineri, 22 August 2014, ora 14:25
4302 citiri
Circul de la CNA trece granita: Expresiile vulgare ale Laurei Georgescu, traduse peste hotare
Foto: Arhiva

Narcisa Iorga, membru CNA, le va trimite sefilor institutiilor similare din Europa Centrala si de Est traducerile in engleza ale expresiilor folosite de Laura Georgescu in inregistrarile audio difuzate de mass-media, daca aceasta nu renunta sa conduca reuniunea CERF care va avea loc la Bucuresti peste doua saptamani.

Cu toate ca este puternic contestata si i se cere de luni de zile demisia, inclusiv de catre presedintele tarii, sefa CNA, Laura Georgescu, se pregateste sa prezideze reuniunea institutiilor similare din Europa Centrala si de Est (CERF).

"Sefii institutiilor similare CNA din CERF vor primi prin e-mail, traduse in engleza, expresiile folosite de Laura Georgescu in inregistrarile audio difuzate in Romania, daca ea va conduce reuniunea CERF de la Bucuresti", o anunta pe blog Narcisa Iorga.

Noi inregistrari cu sefa CNA. Laura Georgescu: Va belesc! Sa moara mama! Pe bani va belesc! (Video)

Reuniunea CERF va avea loc la Bucuresti, in perioada 4 - 5 septembrie.

"Membrii CNA nu cunosc niciun detaliu despre acest eveniment. Nimic despre agenda evenimentului, nimic despre invitatii care au confirmat prezenta. Nici macar unde are loc evenimentul. Pana atunci mai sunt 14 zile. Presedintele CNA tine sub caracter secret orice informatie legata de eveniment si pretinde senin ca asigura 'mersul inainte al agendei publice a institutiei'.

Laura Georgescu a stat ascunsa o luna de zile, a creat premisele unui blocaj institutional la nivelul CNA si acum spera ca totul s-a sters cu buretele. Considera, probabil, ca acest eveniment international ii va asigura corectarea imaginii extrem de sifonate in urma difuzarii inregistrarilor audio care arata cum vorbeste, cum gandeste si, mai ales, cum actioneaza presedintele CNA", mai scrie Narcisa Iorga.

Laura Georgescu, acuzata si de fals in acte publice. Ce a cautat Sorin Alexandrescu la CNA? Interviu

Miercuri, 27 august, toti membrii CNA, sunt invitati la audieri in Comisia de cultura a Senatului, ca urmare a unei sesizari depuse in luna iunie, in care erau reclamate "abuzurile" pe care Laura Georgescu le comisese pana la acea data, anunta Narcisa Iorga.

Narcisa Iorga, mesaj pentru sefa CNA: Laura Georgescu, nu tine vrajeala. Da-ti demisia!

"Noi, semnatarii acestui comunicat, consideram ca Laura Georgescu nu mai poate conduce Consiliul National al Audiovizualului. S-a descalificat iremediabil. (...) Daca dvs. considerati ca mai aveti nevoie de timp pentru inlaturarea Laurei Georgescu din structura CNA, noi apreciem ca este o urgenta. Acest presedinte nu mai poate reprezenta Consiliul, cu atat mai mult in relatiile internationale intrucat nu se reprezinta doar pe sine, ci reprezinta Romania.

Dupa deplina delegitimare, Laura Georgescu nu poate fi prezenta, ca presedinte al CNA si gazda a reuniunii CERF din Bucuresti, umar langa umar cu sefii institutiilor europene similare. In cazul in care dvs. nu veti gasi rapid o solutie salvatoare, va atentionam ca vom aduce la cunostinta reprezentantilor acestor institutii europene, pana la data sosirii lor in Romania, continutul inregistrarilor audio, cu expresii vulgare, incompatibile cu pozitia morala si profesionala a unui membru al CNA, ale caror protagonista este Laura Georgescu.

Ea nu are rusine, dvs. nu reactionati, dar noi consideram ca este obligatoriu sa informam partenerii CNA cu cine se asociaza", se arata in comunicatul semnat si de Valentin Jucan si Florin Gabrea, postat pe site-ul Narcisei Iorga.

In plus, aceasta precizeaza faptul ca CNA poate fi condus si reprezentat de catre vicepresedintele Consiliului, adica de Viorel Vasile Buda.

Demiterea sefei CNA, ceruta in strada: "O PSD-ista fara niciun fel de rezerva"

Scandal si la Comisia de cultura din Senat

Intr-un comunicat de presa remis, joi, presedintele Comisiei de Cultura din Senat, Georgica Severin (PSD), este acuzat de mai multi colegi ca a incalcat regulamentul de functionare a comisiei convocand-o fara a se consulta cu vicepresedintele si secretarul, incercand astfel sa o salveze pe Laura Georgescu.

"Este vizibila intentia domnului Georgica Severin ca, utilizad asemenea proceduri, sa incerce sa acopere situatii de o gravitate extrema, cum este, de exemplu, blocarea activitatii Consiliului National al Audiovizualului din vina exclusiva a presedintei Laura Georgescu, promovata si mentinuta in aceasta functie de PSD.

Facem precizarea ca am informat conducerea Senatului asupra acestui ultim derapaj al domnului senator Georgica Severin si am decis sa boicotam lucrarile Comisiei, daca aceasta totusi se va intruni prin incalcarea regulamentului", se arata in comunicatul semnat de senatorii Marius Pascan, Tudor Barbu, Sorin Rosca Stanescu,Varujan Vosganian si Cristian Florian.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#expresii vulgare traduse Laura Georgescu, #presedinte CNA reuniune CERF , #CNA