Ziare.com

CNA a respins contestatia OTV - Diaconescu mai emite pana pe 28 septembrie

Joi, 29 Martie 2012, ora 19:18

   

CNA a respins contestatia OTV - Diaconescu mai emite pana pe 28 septembrie
CNA a respins in sedinta de joi solicitarea OTV de reanalizare a sanctiunii prin care Consiliul a decis injumatatirea licentei televiziunii lui Dan Diaconescu, fapt pentru care postul mai poate emite pana pe 28 septembrie 2012.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat in sedinta de joi o solicitare a societatii Ocram Televiziune SRL, care detine licenta OTV, de reanalizare a sanctiunii aplicate marti. Membrii CNA au decis cu unanimitate de voturi respingerea solicitarii, fara ca sa se mai rediscute cazul.

"Nu s-a modificat nimic, s-a comunicat postului OTV decizia de reducere a valabilitatii licentei, asa cum fusese stabilit. Postul are obligatia ca, in aceasta seara, sa o comunice public, de la ora 19.00 la ora 19.10, astfel incat si publicul sa stie care au fost motivele pentru care s-a luat aceasta decizie ", a declarat dupa votul consiliului, Rasvan Popescu, presedintele CNA.

CNA a aplicat, marti, OTV cea mai drastica sanctiune posibila - injumatatirea licentei audiovizuale -, pentru ca televiziunea difuzeaza continuu publicitate politica la Partidul Poporului Dan Diaconescu, in afara perioadei de campanie electorala, astfel postul mai poate emite doar pana pe 28 septembrie.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1476 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor