PDL si PNL cer demisia Laurei Georgescu - o acuza de partizanat politic

Joi, 10 Iulie 2014, ora 16:14
1729 citiri
PDL si PNL cer demisia Laurei Georgescu - o acuza de partizanat politic
Foto: reportervirtual.ro

PDL si PNL au cerut joi, printr-o scrisoare deschisa, demisia sefei CNA, Laura Georgescu, acuzand-o de "partizanat politic autodeclarat" si "comportament inacceptabil".

Scrisoarea este semnata de liderii grupurilor parlamentare ale PDL si PNL din Camera Deputatilor si Senat, arata Realitatea Tv.

Laura Georgescu, in timp ce i se cere demisia la CNA: Nu cedez presiunilor!

In scrisoare se arata ca la inceputul sesiunii parlamentare din toamna parlamentarii celor doua formatiuini vor initia o propunere legislativa de schimbare si clarificare a Legii nr. 504/2002 a audiovizualului privind "situatiile si conditiile in care membrii C.N.A. pot fi revocati, atunci cand acestia nu mai indeplinesc misiunea pentru care au fost investiti de catre Parlamentul Romaniei".

Parlamentarii PDL si PNL considera comportamentul presedintelui CNA drept "inacceptabil". Prin si "partizanatul politic autodeclarat, mentinerea in functia de presedinte a doamnei Laura Corina Georgescu nu mai reprezinta nicio garantie de impartialitate si profesionalism in supravegherea audiovizualului de catre C.N.A", se arata in scrisoarea parlamentarilor opozitiei.

Laura Georgescu, presedinta CNA, a declarat deja ca nu are de gand sa demisioneze din cauza "presiunilor politice", si ca se considera nevinovata, pentru ca afirmatiile facute pe inregistrarile audio aparute in presa sunt trunchiate sau prezentate fara contextul in care au fost facute.

Noi inregistrari cu sefa CNA: "Pe boul de Ghita si pe Romania TV sa-i acopar?" (Video)

Sambata, intr-un nou calup de inregistrari prezentate de Realitatea TV, Laura Georgescu a facut mai multe afirmatii ofensatoare. "Exista un om dedicat, care arde si ii inspira pe altii si oameni care sunt cadavre. Saraca de ea, cred ca e si nef..., printre altele", vorbea Laura Georgescu despre o colega sau o angajata.

Intr-o alta inregistrare, ea pare a-i ameninta pe niste angajati prezenti la discutie cu taierea salariilor. "Va belesc. Pe bani va belesc, sa moara mama!", spunea presedintele CNA.

O alta angajata a CNA, Mariana Popa, a povestit felul cum se poarta Laura Georgescu. "Limbajul doamnei Georgescu este sub orice descriere. Mi-a spus ca ma castreaza. Era de fata la momentul respectiv si directorul postului Trinitas TV. Apelativul 'Fa' este la ordinea zilei", a sustinut functionara CNA.

Inregistrarile cu Laura Georgescu au declansat un scandal care a ajuns pana in Parlamentul Romaniei, unde sefa CNA a fost chemata la audieri in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor.

In primele inregistrari, ea poate fi auzita cum vorbeste urat cu copiii participanti la un program de educatie alternativa.

Adevaratul scandal a izbucnit cand, in alte inregistrari, ea dezvaluie unui conlocutor ca protejeaza postul de televiziune Romania TV, care apartine deputatului PSD, Sebastian Ghita, pe care insa il gratuleaza cu apelativul "boul de Ghita", dar si cand s-a referit la presedintele Comisiei pentru Cultura a Senatului, Georgica Severin, drept "jigodie".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#PNL PDL demisie Laura Georgescu, #PNL PDL scrisoare demisie Laura Georgescu, #PNL PDL lege demitere presedinte CNA , #CNA
Comentarii
Poza Safari
Safari
rank 5
Igaș președinte pt că e școlit,are 3 facultăți fără să fi trecut...
Poza anty virus
anty virus
rank 5