Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Sefa CNA, audiata de parlamentari: "Ponta sa-i ceara demisia sau sa si-o dea singura!"

Marti, 01 Iulie 2014, ora 16:32
2537 citiri
Sefa CNA, audiata de parlamentari: "Ponta sa-i ceara demisia sau sa si-o dea singura!"
Foto: Realitatea Tv

Presedintele CNA, Laura Georgescu, urmeaza sa fie audiat miercuri la Comisia de cultura a Camerei Deputatilor, in legatura cu inregistrarile in care vorbeste despre o posibila mita primita din partea unor institutii de presa in schimbul favorizarii lor.

Deputatul liberal Gigel Stirbu, fost ministru al Culturii si presedinte al Comisiei de Cultura de la Camera Deputatilor, a dezvaluit la Realitatea Tv ca a convocat-o pe Laura Georgescu, presedinta CNA, pentru a oferi explicatii in legatura cu inregistrarile in care afirma ca il favorizeaza pe Sebastian Ghita si postul acestuia, Romania Tv.

"Ar trebui ca institutia care a propus-o sa ii ceara demisia", a spus Gigel Stirbu, care a adaugat ca institutia respectiva este premierul Victor Ponta.

Noi inregistrari cu sefa CNA: "Pe boul de Ghita si pe Romania TV sa-i acopar?" (Video)

Georgica Severin, presedintele Comisiei de Cultura a Senatului, al carui nume apare in discutiile pe care le are Laura Georgescu in inregistrari, a declarat ca "sunt motive suficiente sa cerem demisia Laurei Georgescu", dar ca Parlamentul nu are nicio putere sa determine demisia vreunui membru al CNA, aceasta institutie fiind autonoma.

Senator PDL: Situatia din CNA e revoltatoare. Laura Georgescu sa demisioneze

"Membrii CNA nu pot fi demisi decat daca sunt incompatibili sau incalca legea penala. Nu putem sa demitem membrii CNA. Solutia logica este ca persoana respectiva sa isi dea demisia. Colegii ei pot sa o izoleze astfel incat doamna respectiva sa nu mai conteze", s-a exprimat Georgica Severin.

In plus, senatorul Severin a declarat ca nu va urma o convocare similara a Comisiei de Cultura a Senatului decat la sfarsitul lunii august, atunci cand era programata oricum o sedinta. Pana atunci, a spus senatorul Georgica Severin, "asteptam demisia ei".

In inregistrari, Laura Georgescu il numeste pe senatorul Georgica Severin "jigodie".

"M-a fortat jigodia de Georgica Severin sa le dau lor cuvantul. Eu innebunesc ca tu ma pui, pe boul de Ghita si pe Romania TV, sa-i acopar si tu nu profiti de... asa. Intelegi ce-ti explic? Crezi ca merge ceva legal in Romania? Vin si te santajez... Cum crezi ca merge-n Romania? Merge ceva legal?

Sa ma duc si sa zic: nu va suparati, uitati am si eu o lege. Pot sa, la umbra ei, sa-mi fac treaba? Nu. E, du-te dracu' atuncea! Vin si te santajez, ce vrei sa fac?", spune Laura Georgescu, conform unei inregistrari aflate in posesia Realitatea TV.

Laura Georgescu s-a mai aflat recent in centrul unui scandal, cand a fost inregistrata vorbindu-le unor elevi de scoala primara pe un ton agresiv. In inregistrare poate fi auzita spunand "vorbeste, ma, cu toata gura!", "n-ai creier, ba, baiatule!" sau "de ce nu stii raspunsul, fetito?".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Laura Georgescu convocata parlament, #Laura Georgescu CNA comisie Cultura, #presedinte CNA mita Comisie Cultura , #CNA
Comentarii
Poza curechila
curechila
rank 5
Dati-o afara pe ESCROACA ! Sa le fie invatatura de minte la toti ce