Antena 1 pregateste un celebru show de aventura

Luni, 16 Octombrie 2017, ora 11:49
5662 citiri
Antena 1 pregateste un celebru show de aventura
Foto: Antena 1

Antena 1 a achizitionat licenta formatului "Peking Express", unul dintre cele mai puternice show-uri TV de aventura produse la nivel international.

In cadrul emisiunii, sapte cupluri de vedete pornesc intr-o calatorie epica, prin Asia, in incercarea de a-si depasi limitele si de a castiga marele premiu de 30.000 de euro, anunta Antena 1.

"Fiecare echipa trebuie sa se descurce cu un singur dolar pe zi, asa ca depinde exclusiv de calitatile si de abilitatile lor cum reusesc sa parcurga trasee lungi, unde reusesc sa se cazeze sau sa gaseasca adapost peste noapte si ce reusesc sa manance", transmite televiziunea.

Celor 14 concurenti le vor fi puse la incercare atat calitatile fizice, cat si rezistenta psihica.

Totusi, acestia vor calatori in unele din cele mai frumoase locuri de pe planeta, vor intalni oameni fascinanti si vor descoperi culturi complet diferite.

Antena 1 precizeaza ca cele sapte cupluri vor avea parte de o aventura prin Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda.

"Spre deosebire de orice alt reality de acest gen, 'Peking Express' reuseste sa puna intr-adevar la incercare limitele celor care ii accepta provocarea. Intreaga actiune are loc in diverse sate sau orase ale acestor tari, nu exista un spatiu delimitat in care concurentii sa fie nevoiti sa participe la niste probe", adauga televiziunea.

"Peking Express" a fost prima oara difuzat in anul 2004. De atunci si pana in prezent au fost realizate 40 de sezoane difuzate in peste 15 tari (Franta, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda) si au fost puse la dispozitia participantilor 10 rute diferite.

In 2016 si-a castigat titlul de cel mai urmarit show de divertisment din Columbia, iar in 2015 a fost un adevarat fenomen la nivel de social media in Spania si Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Antena 1 Peking Express, #Peking Express emisiune, #Peking Express format , #emisiuni