Finala Ferma Vedetelor: Vezi cine a castigat (Foto)

Duminica, 31 Mai 2015, ora 10:47
17790 citiri
Finala Ferma Vedetelor: Vezi cine a castigat (Foto)
Foto: Pro TV

Castigatorul primei editii a emisiunii "Ferma Vedetelor" a fost desemnat sambata seara, iar acesta este George Vintila.

Pentru ca a intrat mai tarziu in concurs fata de ceilalti concurenti, omul de radio si televiziune a castigat doar 25.000 de euro din marele premiu, cealalta jumatate urmand sa fie donata.

In finala au ramas Augustin Viziru, Vica Blochina, Dan Helciug, si George Vintila, dar primul a fost nevoit sa abandoneze din cauza ca s-a accidentat.

In ultima faza a finalei au ajuns Vica Blochina si George Vintila.

"Multumesc mult de tot. Multumesc tuturor. A fost o finala putin ciudata din punct de vedere afectiv, emotional. Nu m-as fi vazut in finala. Pe parcursul saptamanilor state aici am avut tot felul de plusuri, minusuri, bile albe, bile negre, rosii, de toate culorile.

Ma bucur mult de tot ca am ajuns aici si ca am reusit sa dovedesc ca ceea ce unii spuneau ca nu ar fi un puncte forte al meu a fost. Singurul duel care a contat a fost si castigat", a declarat George Vintila dupa ce a primit potcoava Fermierului anului 2015.

Ionut Iftimoaie, dupa eliminarea de la Ferma Vedetelor: A fost clar un complot!

Marele castigator a multumit si pe Facebook celor care l-au sustinut in aceasta perioada.

"Fara tine nu as fi reusit! Multumesc pentru energia pozitiva si toate gandurile bune! Respect si sanatate partenerului meu de joaca Augustin! Respect ascultatorilor care au crezut in mine! Si nu in ultimul rand celor dragi mie, carora inima le-a batut in acelasi ritm cu a mea!

O super experienta! Dintr-un joc de strategie, copiii de la Magic Camp vor putea, in numar mai mare, sa se joace la greu! We are WINNERS!!", a notat pe Facebook George Vintila.

Pe de alta parte, "Cel mai iubit fermier", care a fost votat de public, a fost ales Ionut Iftimoaie, care nu a ajuns in finala.

La "Ferma Vedetelor" au participat Vica Blochina, Dan Helciug, Augustin Viziru, Tudorel Filimon, Oana Radu, Stefan Stan, Mioara Velicu, Corina Dragulescu, Lucian Viziru, Dima Trofim, Gina Pistol, Roxana Ionescu, Doinita Oancea, Cristina Cioran, George Vintila si Ionut Iftimoaie.

Foto: Facebook/George Vintila Official

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Ferma Vedetelor castigator, #Ferma Vedetelor George Vintila, #Ferma Vedetelor castigator Vintila , #emisiuni