Scandalul Firea-Boureanu: Antena 3 amendata cu 18.000 lei

Joi, 03 Iunie 2010, ora 17:42
4629 citiri
Scandalul Firea-Boureanu: Antena 3 amendata cu 18.000 lei

Scandalul dintre deputatul PD-L Cristian Boureanu si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea de luni seara nu a ramas fara urmari. CNA a amendat, joi, Antena 3 cu 18.000 de lei, pentru emisiunea "Stirea Zilei", care a fost difuzata luni seara, in care deputatul PD-L Cristian Boureanu si Gabriela Vranceanu Firea au avut un schimb dur de replici.

Membrii Consiliului National al Audiovizualului au considerat ca moderatoarea "a pierdut controlul emisiunii".

Postul de televiziune Antena 3 a anuntat, marti, ca il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei care a avut loc in cadrul emisiunii "Stirea Zilei", intre acesta si Gabriela Vranceanu Firea.

Antena 3 il da in judecata pe Boureanu, dupa scandalul cu Gabi Firea

Suparat ca nu este lasat sa vorbeasca intr-o emisiune difuzata luni seara la Antena 3, pedelistul Cristian Boureanu a lansat atacuri asupra gazdei emisiunii, Gabriela Vranceanu-Firea, pe care a acuzat-o ca l-ar avea ca amant pe Calin Popescu Tariceanu si ca e platita cu bani furati.

Nici Gabi Firea nu s-a lasat mai prejos acuzandu-l pe Boureanu ca mananca de la toaleta si s-a imbogatit din bani publici.

Scandal in direct - Boureanu o acuza pe Gabi Firea ca e amanta lui Tariceanu

Cei doi nu s-au sinchisit de prezenta in platou a liberalului Ludovic Orban si a pesedistului Liviu Dragnea.

Disputa a inceput in momentul in care Firea a incercat sa intervina intr-o discutie dintre Orban si Boureanu, provocata de acuzatiile democrat-liberalului la adresa fostei guvernari PNL.

Gabi Firea a dorit sa-i adreseze o intrebare vicelui PD-L, pentru a incheia discutia dintre acesta si Orban, insa deputatul a spus ca nu vrea sa raspunda. La aceasta replica, moderatoarea l-a invitat politicos sa plece din emisiune, iar Boureanu s-a aratat deranjat ca Orban a vorbit zece minute, iar el nu este lasat sa-si exprime opiniile.

Dupa acest moment, disputa a degenerat, culminand cu jigniri reciproce dintre cele mai grave si amenintari cu procese.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Emisiunea lui Mircea Badea, scoasă duminică din grila de programe: ”Pentru că atac ilegal și neprovocat”
Emisiunea lui Mircea Badea, scoasă duminică din grila de programe: ”Pentru că atac ilegal și neprovocat”
Emisiunea "În gura presei” de pe Antena 3 CNN, prezentată de Mircea Badea, a fost scoasă duminică seară din grila de programe a postului TV. ”În gura presei”, una dintre cele mai...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Antena 3, #amenda emisiune Firea, #emisiune Boureanu , #emisiuni