Palada ii injura pe jurnalisti ca la usa cortului: "Pastele mamii lor de ticalosi"

Marti, 28 Aprilie 2015, ora 12:39
13916 citiri
Palada ii injura pe jurnalisti ca la usa cortului: "Pastele mamii lor de ticalosi"
Foto: Guvernul Romaniei

Mirel Palada (foto), consilier al premierului Victor Ponta pe probleme de strategii guvernamentale si fost purtator de cuvant al Guvernului, recidiveaza, lansand un val de invective la adresa jurnalistilor.

De data aceasta, Palada s-a aratat deranjat de modul in care presa a scris despre gafa ministrului Culturii, Ionut Vulpescu, care l-a numit pe Hamlet scriitor.

Gafa de proportii de la ministrul Culturii: Scriitorii Cervantes si Hamlet

Intr-o postare pe Facebook, Palada ii acuza pe "nemernicii care s-au urcat cu picioarele linsharii mediatice pe unul din cei mai buni ministri de Cultura pe care i-a avut Romania in ultimul timp", pentru ca n-au tinut cont ca ministrul s-a corectat imediat dupa gafa facuta.

"Niste ticalosi. Niste nemernici. Sa nu uitati cu cine aveti de-a face in aceasta situatie. Cu subiect si predicat, ca sa aiba motive sa faca breaking news ca ii injur pe Facebook, mama lor de jegosi: Realitatea TV, Hotnews, Gandul, Nasul.tv. Si care or mai fi prin online, multi si marunti si bicisnici.

Pastele mamii lor de ticalosi...", a scris pe Facebook Mirel Palada.

Foto:Facebook / Mirel Palada

Consilierul premierului Ponta nu este la primul atac lansat impotriva jurnalistilor.

In septembrie anul trecut, el si-a pierdut postul de purtator de cuvant tot dupa o postare pe Facebook. "Ce placere sa-l execut electric! Cata indemanare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cata placere imi provocati", a scris acesta, referindu-se la jurnalistii de la Gandul si B1 TV.

Intr-o maniera similara a vorbit sociologul si despre cei de la Digi24. In luna octombrie, acestia l-au sunat intr-o seara rugandu-l sa comenteze cateva declaratii date de Traian Basescu.

" (...) I-am injurat, metodic si guvernamental, si m-am culcat la loc. Niste dobitoci. Dar sa nu le spuneti ca am zis despre ei in miez de noapte, cu fatza in perna cea moale si pufoasa, ca sint dobitoci ca suna oamenii in miez de noapte. Ca se supara si incep sa se smiorcaie pe la organismele internationale si alte Inalte Porti ca punem in primejdie libertatea presei si nu respectam a saptea putere in stat.

Ca oricine trebuie sa stea drepti in miez de noapte cind suna telefonul de la Gesta..., aaa, pardon, de la Digi 24, sa stai la dispozitia lor, ca tu esti in functie 24 de ore din 24, sa zici mersi ca n-au sunat la 3 noaptea, fraere.

Deci va rog eu: nu spunetzi la nimeni. O tinem aici intre noi, pe Facebook, secret, ca aici nu ne citeste nimeni... Ramine intre noi ca sint niste dobitoci. Si pe urma vedem care cine face Breaking News ca Palada i-a facut dobitoci pe cei de la Digi 24. Un fleac: spun doar adevarul", a scris atunci Palada pe pagina sa de Facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Palada injura jurnalisti, #Mirel Palada jigneste jurnalisti, #Palada Vulpescu Hamlet injura jurnalisti , #jurnalisti