Sorina Matei, despre Victor Ciutacu: Un jeg uman, o hazna, imi provoaca sila

Marti, 26 Martie 2013, ora 16:17
7312 citiri
Sorina Matei, despre Victor Ciutacu: Un jeg uman, o hazna, imi provoaca sila
Foto: Arhiva

Jurnalista Sorina Matei il ataca pe proaspatul sau coleg de televiziune, Victor Ciutacu, afirmand despre acesta ca este "un jeg uman".

"Cred ca pe lumea asta exista oameni si jeguri umane. Individul Ciutacu este, in opinia mea si fara pic de indoiala, un jeg uman. Un om care se tranzactioneaza la nesfarsit pentru un pumn de bani ca sa injure pe unul sau pe altul, in functie de cine ofera mai mult, nu are ce cauta in breasla asta", a scris Sorina Matei pe blogul sau.

Fosta colega cu Victor Ciutacu la Intact, Sorina Matei mai scrie: "Un individ care pupa in fund infractorii, lumea crimei organizate, pune puscariabilii pe piedesal si ii ridica in slavi cu gura plina, non stop la televizor, nu se poate numi jurnalist. Se poate numi cel putin...prietenul lor".

"In ultimii 5 ani, acest personaj a aruncat cu atatea tone de noroi, mizerie, rahat si laturi in oricine i-a stat in cale, in oricine i-a afectat interesele penale si financiare pana la urma, incat numele lui mie imi provoaca sila. Pentru jegurile umane gen Ciutacu nu conteaza niciodata adevarul. Si nici unul din fundamentele esentiale ale vietii: acela de 'a fi cinstit si corect'. Omul e construit sa fie o hazna", isi continua atacul pe blog jurnalista.

Drept replica, Victor Ciutacu, care a anuntat luni ca va parasi Antena 3 pentru Romania TV, sustine ca se poate adresa justitiei pentru jignirile aduse.

Ciutacu lasa Antena 3 pentru Romania TV

"Ma lasa rece parerea Sorinei. O stiu, n-am nici o surpriza. Intotdeauna am militat pentru libertatea de expresie si de actiune. Sorina le foloseste din plin. Si bine face. Daca politica postului permite libertatile astea, cu atat mai bine din punctul meu de vedere.

Libertatea de exprimare trebuie corelata cu responsabilitatea. Cand il faci pe unul spagar si fustangiu, poti sa te astepti ca s-ar putea sa te coste. Radu Moraru a simtit nevoia sa ma faca in toate felurile si acum il cauta un executor judecatoresc, ca nu a platit daunele decise de instanta.

Eu n-am chef de mahala, desi-s al dracu' de talentat si la asta. Da' ma pot adresa judecatoriei. Ceea ce nu-i deloc exclus sa se intample, a declarat, pentru Evenimentul Zilei, Victor Ciutacu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victor Ciutacu Sorina Matei, #Sorina Matei Ciutacu jeg , #jurnalisti