Sorina Matei pleaca de la Romania TV - Jurnalistii de televiziune se regrupeaza

Sambata, 07 Decembrie 2013, ora 10:52
10580 citiri
Sorina Matei pleaca de la Romania TV - Jurnalistii de televiziune se regrupeaza
Foto: RomaniaTV

Jurnalista Sorina Matei anunta ca paraseste postul de televiziune Romania TV, fara a preciza insa ce va face in continuare.

"Avand in vedere ca deja au aparut zvonuri pe aceasta tema, am decis sa va anunt eu: dupa o lunga chibzuire, am incetat colaborarea cu postul Romania TV. Ii multumesc mult lui Catalin Popa si tuturor colegilor pentru colaborare.

Voi ramane acelasi jurnalist care crede ca, indiferent de ceea ce se intampla, mereu trebuie sa-ti respecti meseria si sa o faci intotdeauna in respect fata de principii, valori si, mai ales, in slujba publicului", scrie Sorina Matei pe blog.

Sorina Matei a parasit trustul Intact in urma unui scandal generat de un interviu luat presedintelui Traian Basescu. Dupa o scurta trecere pe la postul B1TV, ea a devenit realizatoarea emisiunii "Romania in 60 de minute" la postul RomaniaTV.

La scurt timp, jurnalista si-a exprimat public dezaprobarea fata de venirea fostului sau coleg Victor Ciutacu la acest post de televiziune, considerandu-l "un jeg uman".

Cunoscuta ca un jurnalist extrem de critic la adresa PSD, Sorina Matei paraseste postul de casa al acestui partid fara a dezvalui public care au fost motivele si unde isi va continua cariera.

In pregatirea campaniilor electorale foarte dure care vor avea loc anul viitor, in ultimele zile mai multi jurnalisti de televiziune si-au schimbat locurile de munca.

Astfel, Andreea Cretulescu, fosta membra a staffului prezidentiabilului Mircea Geoana la alegerile din 2009, s-a mutat cu tot cu emisiune la postul patronat de deputatul PSD Sebastian Ghita.

Si Silviu Manastire s-a transferat tot la Romania TV. In schimb, Felix Rache a plecat de la Realitatea TV la Antena3, iar producatorul general Andrei Cojocaru si-a dat demisia si a trecut la Digi 24, post care este interesat si de serviciile realizatoarei Eli Roman, informeaza Reporter Virtual.

Au existat si zvonuri legate de plecarea lui Rares Bogdan, cunoscut ca apropiat al PNL, de la Realitatea TV la TVR, dar acesta a dezmintit, spunand ca discutiile au fost ceva mai vechi si nu mai sunt de actualitate.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Sorina Matei pleaca RomaniaTV, #Andreea Cretulescu Romania TV , #jurnalisti