Ziare.com

Tanarul Jurnalist al Anului 2010 - inscrie-te la concurs!

Marti, 26 Iulie 2011, ora 10:28

   

Tanarul Jurnalist al Anului 2010 - inscrie-te la concurs!
Tinerii ziaristi din presa scrisa si online toata tara sunt invitati sa se inscrie in concursul "Tanarul Jurnalist al Anului al anului 2010".

Competitia este organizata de Freedom House Romania, alaturi de Edipresse AS si Vodafone. Conditiile de inscriere sunt - varsta pana in 35 ani si activitate in presa tiparita sau online.

Inscrierile se fac pana pe 26 august atat prin posta, la adresa Freedom House Romania, Bd. Ferdinand, nr.125, sector 2, Bucuresti, cod postal 021396, cat si prin e-mail, pe freedomhouse@freedomhouse.ro

Pentru inscriere sunt necesare completarea formularului, disponibil pe www.freedomhouse.ro, si 3 articole publicate in editiile print sau online, in cursul anului 2010, fiecare insotit de un scan sau o fotocopie si de un link. In cazul articolelor online, se vor accepta numai publicatiile pe site-uri de specialitate. Postarile de pe bloguri de orice tip si interviurile nu sunt eligibile.

Candidatii se pot inscrie la o singura sectiune, cu articole aflate la prima participare la un astfel de concurs, iar cei care au castigat Marele Premiu in cadrul editiilor anterioare nu mai pot participa. Sectiunile acestei editii sunt:

1. CULTURA (sustinuta de Vodafone Romania)

2. IT&C SI TEHNOLOGIE (sustinuta de Vodafone Romania)
3. ACTUALITATE INTERNA (sustinuta de HDS Inmedio)
4. FINANTE (sustinuta de UniCredit Tiriac Bank)
5. POLITICA EXTERNA SI AFACERI EUROPENE (sustinuta de Rompetrol)
6. MEDIU/ECOLOGIE (sustinuta de ECO-ROM Ambalaje)

Juriul va acorda Marele Premiu de 4.000 lei pentru fiecare sectiune, numai in cazul atingerii standardului de calitate (tehnica jurnalistica, abilitate de a genera subiecte si dezbateri).

In luna septembrie, vor fi anuntati castigatorii in cadrul unei ceremonii de premiere, preluata de partenerii media - TVR Info, Societatea Romana de Radiodifuziune, Ziare.com, HotNews.ro, Asociatia Romana de Monitorizare a Audientelor (ARMA) si Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1136 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor