Ziare.com

Tanarul Jurnalist al Anului: au mai ramas doar 2 saptamani de inscrieri!

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 17:02

   

Tanarul Jurnalist al Anului: au mai ramas doar 2 saptamani de inscrieri!
Pana in 19 octombrie 2015, tinerii ziaristi de presa scrisa se pot inscrie pentru editia a XVI-a a concursului Tanarul Jurnalist al Anului. In cadrul editiei din acest an, cei mai buni tineri jurnalisti vor fi premiati cu cate 1.000 euro.

Sectiunile la care cei interesati pot concura sunt urmatoarele:

  • Justitie si Stat de drept
  • Actualitate interna
  • Economie
  • Mediu
  • Investigatii

Tinerii ziaristi (sub 35 ani n.r.) de presa scrisa se pot inscrie cu articole publicate in print sau on-line intre 1 ianuarie 2014 - 31 august 2015. Vom primi, asadar, in concurs si articolele publicate anul trecut (cum o faceam in mod traditional), si articolele publicate in primele opt luni ale anului in curs - 2015.

Sectiunea Justitie si Stat de drept se adreseaza ziaristilor care acopera justitia, activitatea instantelor si parchetelor, care urmaresc evolutia dosarelor de coruptie si de crima organizata, scriu despre refoma justitiei, despre schimbarile legislative ce afecteaza statul de dept, functionarea institutiilor fundamentale ale statului.

Sectiunea nou introdusa, Investigatii, va premia cel mai bun tanar ziarist care a realizat si publicat anchete privind evaziunea fiscala, contrabanda, spalarea de bani.

Un candidat poate inscrie maximum doua articole pentru fiecare sectiune prin e-mail la tja@freedomhouse.ro, Cc laura.constantin@freedomhouse.ro. Titlul e-mail-ului trebuie sa fie: [Nume] [Prenume] [Sectiunea]. Email-ul de inscriere trebuie sa contina maximum doua articole de sectiune, in format digital (link catre articolele online sau PDF) si CV-ul candidatului. Informatii suplimentare la freedomhouse.ro/tja.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 231 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor