Cristian Tudor Popescu, jurnalistul si analistul politic al anului 2008

Vineri, 12 Decembrie 2008, ora 19:27
4627 citiri
Cristian Tudor Popescu, jurnalistul si analistul politic al anului 2008

Cristian Tudor Popescu a fost desemnat, in cadrul Galei "Zece pentru Romania", cel mai bun jurnalist al anului 2008, dar si cel mai bun analist politic al anului.

Titlu de cel mai bun jurnalist ii este atribuit pentru al patrulea an consecutiv.

"Nu ma asteptam sa mai castig, sa mai fiu pe locul intai si anul acesta la Zece pentru Romania. A fost un an in care am facut pasi inapoi, un an in care am renuntat sa mai fiu directorul cotidianului Gandul, un an in care am renuntat sa fiu presedintele al Clubului Roman de Presa, un an in care am fost un simplu jurnalist", si-a inceput C.T. Popescu discursul.

"De asemena aparitiile mele televizate se cifreaza la nici 10% fata de cat au aparut distinsii mei colegi nominalizati", a continuat jurnalistul.

El a mai precizat ca si-ar fi dorit sa nu mai ocupe prima pozitie a clasamentului si anul acesta, insa publicul i-a transmis, prin votul sau, ca trebuie sa continue.

"Speram mutarea mea pe alt loc in acest clasament. Iar ceea ce a facut publicul a fot sa spuna vezi-ti de treaba, nu pleci nicaieri, n-ai voie. Si in anul care vine ramanem impreuna, si la anul si la multi ani", a incheiat Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistii care au mai fost nominalizati au fost Mircea Badea (locul 2), Ion Cristoiu (locul 3), Dan Diaconescu (locul 4), Andreea Esca (locul 5), Radu Moraru (locul 6), Robert Turcescu (locul 7), Marius Tuca (locul 8), Gabriela Vranceanu Firea (locul 9) si Emil Hurezeanu (locul 10).

La categoria "Cei mai buni analisti", nominalizatii au mai fost Ion Cristoiu (locul 2), Mircea Badea (locul 3), Marius Tuca (locul 4), Radu Moraru (locul 5), Emil Hurezeanu (locul 6), Robert Turcescu (locul 7), Iosif Boda (locul 8), Mircea Dinescu (locul 9), Valentin Stan si Stelian Tanase (locul 10).

Proictul "Zece pentru Romania" a fost initiat de grupul Realitata - Catavencu. Castigatorii au fost desemnati ca urmare a unei cercetari realizate in doi pasi de patru institute: TNS-CSOP, CURS, IMAS si INSOMAR pe un esantion reprezentativ national de 3.600 de persoane cu varsta de si peste 18 ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, despre doctorul Cîrstoiu: "Corupt, plin de bani, un prostălău agresiv"
CTP, despre doctorul Cîrstoiu: "Corupt, plin de bani, un prostălău agresiv"
Cristian Tudor Popescu e de părere că PSD și PNL sunt disperate să scape de Cătălin Cîrstoiu, candidatul celor două partide la Primăria București. "PSD și PNL nu mai știu cum să...
Recorder explică unde s-au încheiat discuțiile cu CTP: "A refuzat varianta propusă"
Recorder explică unde s-au încheiat discuțiile cu CTP: "A refuzat varianta propusă"
Cristian Tudor Popescu și Recorder au anunțat sfârșitul emisiunii Cap la Cap pe care jurnalistul o realiza împreună cu Anca Simina în rol de moderatoare. "CAP la CAP la capăt", a scris...
#Cristian Tudor Popescu, #jurnalistul anului, #analistul anului, #Zece pentru Romania , #mass media