Ziare.com

Da Vinci Learning, transmis prin cablu in Romania

Miercuri, 20 Mai 2009, ora 18:48

   

Da Vinci Learning, transmis prin cablu in Romania
Un nou canal de televiziune dedicat cunoasterii, Da Vinci Learning (DVL), a fost lansat, miercuri, de UPC Romania, iar din grila sa de programe urmeaza sa faca parte atat desene animate educative, cat si documentare complexe pentru cei mari.

Grila de programe cuprinde trei sectiuni: seriale animate de tip educativ pentru copii, documentare pentru toata familia, dar si emisiuni pentru cei mari, despre lumea nano sau momente revolutionare ale stiintei.

Unul din primele documentare pe care DVL le va prezenta este "Lupta lui Galileo pentru ceruri", prin care postul de televiziune celebreaza 2009 ca An International al Astronomiei si care va fi difuzat pe 24 si pe 31 mai.

Printre documentarele pe care DVL le-a mai pregatit pentru public se numara "Lumea in echilibru", o emisiune despre destabilizarile provocate de faptul ca unele natiuni imbatranesc, iar in altele natalitatea este extrem de crescuta, care va fi difuzat pe 28 iunie, si "Eclipsa in Antartica", un documentar care explica de ce eclipsa totala de soare e vizibila doar de pe Pamant, care va putea fi vazut de pe 24 iunie.

Canalul Da Vinci Learning a fost lansat in septembrie 2007 in Germania si Polonia.

Sursa: rNews

Articol citit de 1030 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor