Elena Udrea a starnit razboi intre Mircea Badea si Ion Cristoiu

Marti, 30 Iunie 2009, ora 13:15
8199 citiri
Elena Udrea a starnit razboi intre Mircea Badea si Ion Cristoiu

In ultima vreme Mircea Badea isi face din ce in ce mai multi dusmani, ultimul adaugat pe lista fiind jurnalistul Ion Cristoiu, pe care l-a comparat cu un "ardei umplut" si a apreciat ca in ultima vreme a devenit campion la "pupat in cur".

Cearta dintre cei doi a inceput duminica la miezul noptii, cand Badea l-a ironizat pe Cristoiu, pentru felul prea moale in care a intervievat-o pe Elena Udrea, la emisiunea "Zig Zag". Auzind ca a fost criticat de colegul sau mai tanar, veteranul cu vesta a scris un editorial in "Jurnalul National" de marti, rezervandu-i lui Badea un post scriptum cat se poate de acid si scabros.

"Am auzit ca duminica seara, Mircea Badea m-a injurat pentru interviul luat Elenei Udrea. Ma mira. Cand am iesit din studio, Mircea Badea nu asculta, ca de obicei, la telefon indicatiile pe cine sa injure si pe cine nu. Sedea pe canapea si-si mirosea subtiorile, convins ca, de cand trancaneste de unul singur la televizor, subtiorile lui nu put ca la toti oamenii, ci miros a Sfantul Mir. Mai mult ca sigur a fost sunat dupa ce am plecat eu!", scrie Cristoiu.

Ca de obicei, ziarul de marti a ajuns pe masa lui Badea inca de luni seara, iar acesta nu a ratat momentul sa-i raspunda lui Cristoiu, in acelasi limbaj "de Balta Alba", pe blogul personal, dar si "In gura presei" de luni noapte.

In primul rand, Badea a mentionat ca in emisiunea anterioara nu l-a injurat pe Cristoiu, ci doar l-a ironizat "fin si cordial". "Ma gandesc la faptul ca putea sa verifice. Ca nu se uita la emisiunile mele, nu ma mira, de cand are o noua orientare, chiar contrara celei din ultimii 5 ani. Probabil se uita la Nasul. Dar daca tot i s-a povestit, putea sa apeleze la net si verifica usor si temeinic ce am zis inainte se scrie prostia asta", sustine Badea pe blog.

Cat despre indicatiile primite la telefon referitor la cine trebuie injurat, Badea spune ca antipatia sa fata de Traian Basescu si acolitii lui este naturala, nu comandata.

Mircea Badea a tinut sa-i contrazica inca o data pe toti cei care cred ca este doar "un vierme, o rama, un puroi", incapabil sa gandeasca singur si sa-si formeze o opinie negativa la adresa presedintelui Romaniei. Iar daca e vorba de injurat la comanda, prefera aceasta postura decat pe cea de "pupat in cur", pe care, crede el, ca a adoptat-o Ion Cristoiu in ultima vreme.

Badea a amintit in emisiune si despre decizia maestrului de a renunta la pozitia de invitat permanent la "Sinteza Zilei", dupa ce PC a intrat la guvernare, pentru a nu fi suspectat de partizanat fortat de mogul. Insa, acum, observa Badea, Cristoiu apare mereu la "Stirea Zilei" si comenteaza situatia politica actuala din emisiunea Gabrielei Firea, fara sa mai tina cont de vechile sale principii.

Badea a povestit si varianta sa a intalnirii de duminica seara cu Ion Cristoiu. El isi aminteste ca statea pe canapea, in holul Antenei, dar nu isi mirosea subtiorile, ci il privea pe Cristoiu, care "imita un ardei umplut si ii iesea foarte bine".

Spre sfarsitul emisiunii, Badea a mentionat ca si in alte dati ca s-a saturat sa realizeze "In gura presei", pentru ca isi face prea multi dusmani si a glumit spunand ca s-ar putea sa faca in viitor o emisiune despre coafura la Euforia TV, alaturi de Geta Voinea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Udrea Cristoiu, #Badea razboi Cristoiu, #Badea atac Cristoiu , #mass media