Ziare.com

Fostul director de la Kandia, numit director general la Antena 1

Sambata, 27 Martie 2010, ora 22:03

   

Fostul director de la Kandia, numit director general la Antena 1
Sorin Alexandrescu, fost director general al unei companii producatoare de dulciuri, a fost numit director general la postul Antena 1.

Sorin Alexandrescu a fost directorul general al producatorului de ciocolata Kandia Excelent, companie de la conducerea careia s-a retras in aprilie 2008. Alexandrescu a condus Kandia Excelent incepand din anul 2000. El a fost cel care a supervizat procesul de integrare a Kandia Excelent, achizitionata de catre Cadbury in 2007, astfel incat aceasta sa devina parte integranta a Cadbury, relateaza Mediafax.

Sorin Alexandrescu este licentiat in drept, masterand in economie si detine o diploma internationala MBA in management. Are o experienta profesionala de peste 12 ani in pozitii de management si top management in domenii hiper-competitive, precum FMCG, Corporate Finance, Asset Management, Mergers & Aquisitions, Burse de Valori.

Postul Antena 1 face parte din trustul media Intact, controlat de familia Voiculescu. Intact Media Group mai detine televiziunile Antena 2, Antena 3, Antena International, Euforia TV si Gsp TV, posturile de radio Radio ZU si Romantic FM, publicatiile Jurnalul National, Gazeta Sporturilor, Saptamana Financiara, Financiarul, Felicia, Top Gear, 4WD, Good Food, Good Homes si Confidential.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1334 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor