Revista Republik, cu pagini noi de fashion, design si advertising

Vineri, 01 August 2008, ora 14:22
2613 citiri
Revista Republik, cu pagini noi de fashion, design si advertising

Revista de muzica si film Republik va fi extinsa la nivel de continut de editorul sau Igloo media, urmand sa-si mentina formula lunara de aparitie.

Revista va pastra o parte importanta legata de muzica si film, insa se va extinde catre alte zone de interes pentru cei care apreciaza muzica si filmul de calitate: design, fashion, fotografie, advertising. Republik va deveni astfel o alternativa pe piata de publishing de la noi, o sursa creativa de informare si mai ales de inspiratie pentru cei carora li se adreseaza. Revista are in vedere un public cu un consum cultural ridicat, oameni pasionati de domeniile respective.

"Decizia de extindere a venit destul de firesc. Dupa trei ani de Republik, am tras linie sa vedem cum poate fi imbunatatit proiectul din toate punctele de vedere. Si nu bazandu-ne pe forecast-uri si tendinte ale publishing-ului romanesc, ci pornind chiar de la ariile de interes ale celor care o citesc.

Cineva pasionat de muzica si film bun este de regula receptiv la ce se intampla interesant si original in design, fashion, fotografie sau advertising. Cu o redactie inoita, cu competente clare legate de noua formula editoriala si cu un format grafic pe masura, Republik va functiona ca un filtru critic pentru domeniile abordate, selectand ce e cu adevarat creativ de restul pseudo-initiativelor existente", declara Bruno Andresoiu, director Igloo media, intr-un comunicat remis presei.

Republik este editata de Igloo media si beneficiaza de o distributie la nivel national.

Igloo Media este o companie independenta prezenta de sapte ani pe piata editoriala din Romania, fiind cunoscuta pentru publicatiile sale din sfera arhitecturii si designului interior.

In afara revistei lunare Igloo habitat & arhitectura, editura mai numara in prezent colectii precum Igloo Patrimoniu, Igloo Best, Igloo Pocket, Anuala de Arhitectura a Municipiului Bucuresti, Arhitecturi vazute prin Igloo si Igloo Guide.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Republik, #Revista, #Igloo, #Film , #mass media