Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ursii de la Zarnesti, subiect de Animal Planet

Miercuri, 26 Noiembrie 2008, ora 07:41
3000 citiri
Ursii de la Zarnesti, subiect de Animal Planet

Un documentar despre cel mai mare adapost pentru ursi din lume, situat in localitatea Zarnesti, va fi difuzat in curand la postul de televiziune londonez Animal Planet.

"Sanctuarul ursilor" urmareste povestile marilor bruni care traiesc in cel mai mare adapost pentru ursi din lume.

Cei 40 de ursi adapostiti la Zarnesti au unele dintre cele mai triste priviri pe care le puteti intalni. In spatele gardului de sarma ce inconjoara rezervatia au ramas povestile lor.

Unii au fost pensionati de la circuri, altii evacuati din gradini zoologice falimentare sau smulsi din mainile unor proprietari indiferenti.

Cele 7 episoade ale documentarului "Sanctuarul ursilor" vor fi difuzate intre 1 si 7 decembrie, in fiecare zi, de la ora 22.00.

Adapostul de la Zarnesti, inaugurat in 2007, este amplasat la poalele muntilor Carpati. Camerele de filmat ii urmaresc pe ofiterii WSPA, care colaboreaza cu autoritatile romane in raiduri si misiuni de salvare, pentru a captura si muta ursii captivi in alte locatii. Pe parcursul raidurilor, veti putea urmari scene pline de tensiune si pericol.

Adapostul este realizat in parteneriat de catre WSPA (World Society for the Protection of Animals), organizatia "Milioane De Prieteni" si Primaria din Zarnesti, care a donat suprafata de teren unde isi fac veacul ursii.

Documentarul este axat atat pe povestile ursilor aflati in adapost, cat si pe misiunile ofiterilor WSPA, care, in colaborare cu autoritatile romane, urmaresc salvarea ursilor captivi si mutarea lor in adapost.

Urşi filmaţi când traversau un drum național din România: ”Grijă mare!” VIDEO
Urşi filmaţi când traversau un drum național din România: ”Grijă mare!” VIDEO
Şoferul unui autoturism care a circulat pe DN 15, pe varianta ocolitoare a localităţii Petelea din judeţul Mureş, a filmat doi urşi care traversează în fugă drumul naţional. În...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#ursi, #Zarnesti, #documentar, #Animal Planet, #Sanctuarul Ursilor , #mass media