Echipa de la Catavencu lanseaza alt saptamanal cu bani de la Patriciu (Video)

Luni, 27 Iunie 2011, ora 13:57
3149 citiri
Echipa de la Catavencu lanseaza alt saptamanal cu bani de la Patriciu (Video)
Foto: Arhiva

Fosta echipa de jurnalisti de la Academia Catavencu, condusa de Doru Bucsu, va lansa miercuri o noua revista.

Saptamanalul Catavencii va aparea sub egida Adevarul Holding, asa cum au scris jurnalistii pe pagina oficiala de Facebook.

Prima pagina a publicatiei Academia Catavencu anunta, martea trecuta, ca este ultimul numar redactat de formula actuala de jurnalisti.

"Va multumim ca ati stat alaturi de noi 20 de ani. Urmatorii 20 incep saptamana viitoare, cu aceeasi echipa, intr-o noua revista", scria Doru Buscu intr-un editorial.

Cateva zile mai tarziu, au aparut speculatii potrivit carora echipa Catavencilor ar putea redacta o noua revista cu bani de la Dinu Patriciu.

Informatia potrivit careia noul director-sef va fi Doru Bucsu, iar presedinte va fi Mircea Dinescu a fost confirmata si de managerului grupului Adevarul Holding, Peter Imre.

"Cred ca valoarea unui produs este data de echipa, de aceea noi am pastrat toti oamenii de la Academia Catavencu si, mai mult, vom reuni grupul care a fondat aceasta publicatie de succes. De aceea, a revenit si Mircea Dinescu, care va fi presedintele Catavencilor. Mai cred ca un saptamanal care a avut succes timp de 20 de ani va mai avea cel putin inca 20 de miercuri incolo. Catavencii nu vor fi intr-o alta firma, ci tot in cadrul Adevarul Holding, care va fi publisherul saptamanalului", a declarat Peter Imre pentru Reporter Virtual.

Echipa Catavencilor a facut deja o pagina oficiala pe Facebook, unde isi promoveaza filmuletul de lansare. De luni, spotul va aparea si la televizor.

Echipa de la Academia Catavencu a plecat la Dinu Patriciu?

Noul proprietar al marcii "Academia Catavencu" este Dan Grigorescu Adamescu, care detine si ziarul Romania Libera. In momentul de fata insa, scrie Reporter Virtual, nu se stie ce se va intampla cu Academia Catavencu, intrucat Avramescu nu a reusit sa stranga o echipa editoriala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#academia catavencu doru bucsu, #academia catavencu avramescu, #atavencii adevarul , #presa scrisa