Ruxandra Sararu a demisionat de la radioul public

Marti, 21 Decembrie 2010, ora 12:46
3412 citiri
Ruxandra Sararu a demisionat de la radioul public
Foto: Antena 1

Ruxandra Sararu a demisionat, luni, din functia de director de Marketing si Comunicare detinuta la Societatea Romana de Radio.

Ea a declarat pentru Reporter Virtual ca a fost "fortata" sa recurga la acest gest chiar de seful Radioului public, Demeter Istvan.

"Am fost fortata sa demisionez de un trecator prin radio. I-am dat foaia cu demisia mea de acum doua saptamani lui Demeter Istvan, care a tinut-o in sertar si a scos-o cand i-a venit lui mai bine. Am dovezi ca s-a furat din Radio, in conditiile in care domnul Istvan isi face birou de 200.0000 de euro, pe bani din contracte de sponsorizare aduse de mine, el cu droaia de 16 consilieri. Radioul nu e o vaca de jupuit", a explicat Sararu.

"Demisionez din cauza imposturii", a tinu aceasta sa explice, marti, intr-o conferinta de presa. Sararu i-a acuzat de impostura pe sefii serviciilor de Comunicare si Marketing, despre care a spus ca nu-si indeplinesc atributiile pentru care au fost numiti, noteaza Newsin.

Ruxandra Sararu a mai spus ca este nemultumita si de modul in care unii dintre manageri "urmaresc doar interesele personale", fara a da insa niciun nume. "Uitati-va la salariile din Radio si o sa-i depistati", a spus Sararu, care a mentionat ca are un salariu de 6.700 net, "unul dintre cele mai mici salarii din Radio".

Ea a mai declarat ca ar putea reveni in functie doar in conditiile unei relatii neumbrite de nicio suspiciune.

"Presedintele director general (Andras Istvan Demeter - n.r.) mi-a transmis chiar astazi ca vrea sa fim o echipa", a spus Sararu, care a precizat ca acesta i-a oferit mai multe variante, inclusiv aceea de a ramane pe postul de director de comunicare.

Informatia ca Sararu si-a dat demisia a aparut pe site-ul emisiunii jurnalistei Nicoleta Balaci: "Liber sa spun".

Sub titlul "Un impostor in minus - semn bun", Balaci scrie: "Am aflat ca Ruxandra Sararu a demisionat din functia de director de Marketing si Comunicare la Radio Romania. Unde, pe langa faptul ca a luat bani de la Vintu, a facut numeroase abuzuri si a distrus vieti de oameni. La propriu. Pentru ca e o persoana cu probleme pe care i le compatimesc si ar face bine sa si le rezolve (...) In numele unor colegi care macar au invatat de la altii ca mai bine taci decat sa fii impostor, o rugam sa taca. Iar pe conducerea Radioului public, platit de contribuabili, sa nu o lase pe post. Poate doar la - Unda vesela".

Ruxandra Sararu spune ca Nicoleta Balaci este ruda Ilenei Savu de la PSD si ca "acest partid doreste sa puna mana pe Radio".

Departamentul pe care Ruxandra Sararu il conducea era format din aproximativ 200 de persoane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Ruxandra Sararu demisie, #radioul public , #presa