RTB House anunta lansarea diviziei Creatives Lab

Comunicat de presa
Vineri, 15 Februarie 2019, ora 12:24
4641 citiri
RTB House anunta lansarea diviziei Creatives Lab
Foto: Grzegorz Klapkowski

RTB House, companie globala care ofera tehnologii de ultima ora de marketing pentru brandurile de top din intreaga lume, anunta lansarea unei noi divizii - Creatives Lab.

Unitatea va dezvolta solutii pentru a oferi clientilor o gama mai larga de formate dinamice mai performante, atat pentru partea de display, cat si pentru video, care va fi mai potrivita nevoilor de branding ale clientilor.

RTB House lucreaza in mod constant la imbunatatirea tehnologiei sale bazate pe deep learning, precum si asupra altor aspecte ale ecosistemului RTB, cum ar fi creatiile publicitare care determina succesul general al campaniilor.

Cu toate acestea, performanta reclamei nu este pe deplin bazata pe algoritmi de inteligenta artificiala. Factorii importanti sunt contributia omului, consistenta cu imaginea brandului si vizualele folosite in alte campanii.

Pentru a oferi clientilor cele mai bune si inovatoare solutii in acest domeniu, a fost lansata o divizia speciala - Creatives Lab.

Principalele sale sarcini sunt imbunatatirea performantei generale a creatiilor, precum si dezvoltarea de noi formate de afisari dinamice si de reclame video, care vor fi adaptate nevoilor de branding ale clientilor.

Pe langa proiectele proprii, Creative Lab va colabora, de asemenea, la proiecte cu divizia AI Marketing Lab - o unitate lansata de RTB House, in mai 2018, dedicata dezvoltarii de noi solutii mar-tech.

"Creatiile publicitare sunt esentiale pentru determinarea rezultatelor globale ale campaniilor. Nu numai ca ele ii determina pe utilizatorii sa dea click si sa cumpere, dar sunt si un factor important pentru imaginea brandului. Cu toate acestea, brandurile nu sunt adesea capabile sa dedice bugete nelimitate si resurse pentru a lucra la reclame, mai ales daca scopul este de a utiliza creatii personalizate a caror performanta este imbunatatita prin utilizarea mecanismului dedicat recomandarilor oferite. De aceea investim in Creatives lab. Ca furnizor de servicii, dorim sa le oferim clientilor nostri produse si solutii suplimentare importante, solutii de lunga durata si care sunt cele mai bune din piata", declara Grzegorz Klapkowski, Operational Manager al Creatives Lab si AI Marketing Lab.

Lansarea Creatives Lab este un alt pas inaintea industriei facut de RTB House, care va imbunatati oferta de servicii si produse ale companiei.

In 2017, compania a implementat cu succes algoritmi deep learning in cadrul a 100% din campaniile sale.

In mai 2018 a fost inaugurat AI Marketing Lab. Este o divizie axata pe cercetare si dezvoltare in domeniul vast al marketingului, separata de departamentul principal de cercetare si dezvoltare, care este dedicat retargetingului personalizat.

Recent, AI Marketing Lab a inceput faza de testare a trei noi proiecte: Snippets, Full-page recommendations si Social Banners.

Deoarece aceste inovatii sunt strans legate de creatiile publicitare, dezvoltarea lor va fi realizata atat de Creative Lab, cat si de AI Marketing Lab.

In etapa initiala, echipa Creatives Lab va alcatuita din 10 designeri grafici, dezvoltatori si analisti.

Despre RTB House

RTB House este o companie globala care ofera tehnologii de ultima ora in retargetare pentru brandurile de top din intreaga lume.

Cu motorul propriu de cumparare a reclamelor, operat in intregime de algoritmi deep learning, RTB House ajuta agentiile de publicitate sa-si creasca vanzarile pentru a-si atinge obiectivele pe termen scurt, mediu si lung.

Infiintata in 2012, RTB House deserveste peste 1.500 de clienti in peste 70 de tari in regiunile EMEA, APAC si America cu locatii principale din New York, Londra, Tokyo, Singapore, Sao Paulo, Moscova, Istanbul, Dubai si Varsovia.

Echipa este formata din peste 400 de profesionisti si este in crestere. In 2018, dupa implementarea cu succes tehnologiile deep learning, RTB House a lansat AI Marketing Lab.

Noua divizie se concentreaza pe crearea unui mediu pentru inventarea si dezvoltarea de noi solutii de marketing.

Aflati mai multe detalii accesand www.rtbhouse.com.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#RTB House, #Creatives Lab, #reclame video , #publicitate online