Cum sa minimizezi costurile de promovare cu un pret flyere extrem de atractiv?

Advertorial
Marti, 21 Februarie 2017, ora 11:49
5654 citiri
Cum sa minimizezi costurile de promovare cu un pret flyere extrem de atractiv?

(P) In zilele noastre, evolutia tehnologica si dezvoltarea tiparului offset au permis tiparirea impecabila a unor cantitati mari de fluturasi publicitari si alte materiale promotionale.

Companiile care activeaza in domeniul tipografic au fost convinse de importanta oferirii unor servicii la standarde europeane, insa la costuri romanesti. Paradoxal, calitatea produsului finit rezultat, cel putin in tipografiile care investesc in calitatea serviciilor oferite, nu au condus la un pret de flyere mai mare, din contra, consumatorii pot observa, un raport cost/calitate avantajos.

Cum este posibila reducerea pretului la flyere?

In tipografiile offset, costurile de productie cu fluturasii promotionali, pliantele, flyerele sau celelalte brosuri informative inregistreaza o scadere semnificativa odata cu cresterea tirajelor furnizate clientilor.

In momentul plasarii unei comenzi mai mici de produse, pur si simplu, valoarea finala de livrare este mai ridicata. In aceasta situatie, cumparatorul trebuie sa se astepte de la bun inceput la un cost de start influentat de pregatirea placilor tipografice, fara de care nu ar fi posibila onorarea comenzilor de flyere sau pliante.

La baza tipografiei offset se afla o tehnologie care faciliteaza obtinerea unor imagini stilistice si elemente grafice artistice de o claritate exceptionala, care vor capta, cu certitudine, privirile potentialilor clienti curiosi.

Asadar, standardul designului tipografic se traduce printr-un impact direct asupra reusitei unei campanii de promovare si informare in masa. In zilele noastre, tiparul a cunoscut deja consacrarea, fiind extrem de puternic in transmiterea mesajului, cat si a unor imagini cu puternic impact psihologic.

Printul digital sau tiparul offset? Solutii ideale in functie de comenzi!

In functie de cantitatea de fluturasi comandata, specialistii recomanda cumparatorilor alternativa cea mai avantajoasa. Mai precis, in cazul unui tiraj de 5 mii de bucati, clientul va fi consiliat sa opteze in favoarea tiparului offset, astfel, se vor obtine preturi flyere mai mici.

Printul digital va fi o alegere foarte buna in cazul in care se doreste o cantitate mult mai mica, sa zicem undeva intre 200-1000 bucati.

Tehnica digitala confera o flexibilitate sporita, gratie sistemului Variable Data Printing, care inlesneste schimbarea datelor si a graficii la fiecare exemplar imprimat fara a avea un impact negativ asupra procesului de productie.

Pentru un volum generos de bucati, recurgerea la metoda tiparului offset este solutia ideala. Tehnologia offset are la baza cateva elemente fundamentale care permit, cu usurinta, reducerea pretului flyerelor comandate.

Tiparirea precisa a imaginilor, cat si a unor culori speciale se numara printre atuurile acestei tehnologii avansate, care a produs un salt spectaculos in domeniu.

Presele offset integreaza un sistem modern de asistenta pe calculator. In felul acesta, profesionistii domeniului au acum posibilitatea de a obtine matritele potrivite intr-un timp mult mai scurt si cu un pret al flyerelor redus!

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#flyere pliante, #flyere tipar offset , #publicitate