Ziare.com

McCann Erickson Romania, noua premii la festivalul de publicitate de la Cannes

Duminica, 26 Iunie 2011, ora 14:20

   

McCann Erickson Romania, noua premii la festivalul de publicitate de la Cannes
Agentia McCann Erickson Romania a castigat noua premii, toate pentru campania Noul Rom, la editia de anul acesta a festivalului internationale de publicitate de la Cannes - cel mai important eveniment de gen din lume.

Ultimele doua distinctii - un Titanium, premiu ce se acorda pentru cele mai bune si inovative idei din intregul festival, si un Gold Lion, la categoria Integrated - au fost acordate agentiei sambata seara. Agentia a mai fost recompensata, printre altele, cu doua Grand Prix-uri, unul pentru cea mai buna lansare/relansare de produs si unul la categoria brand building.

Campania Noul Rom, realizata pentru clientul Kandia Dulce, a presupus inlocuirea ambalajului traditional al ciocolatei cu steagul american.

"Cred ca e foarte buna pentru publicitatea romaneasca chestia asta. Speram sa devina mult mai competitiv si sa existe mai multe agentii care sa doreasca sa bata performanta asta, este bine ca am deschis un drum si am aratat ca se poate", a declarat, pentru Realitatea TV, directorul de creatie al agentiei, Adrian Botan.

Sursa: rNews

Articol citit de 672 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor