Radio Romania Actualitati a mai pierdut un jurnalist valoros

Sambata, 04 Aprilie 2015, ora 20:33
9265 citiri
Radio Romania Actualitati a mai pierdut un jurnalist valoros
Foto: Radio Romania Actualitati

Dupa ce vineri seara Paul Grigoriu, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de emisiuni radiofonice, a murit, la 70 de ani, inca un deces a fost anuntat sambata seara de Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune.

"Ca si cand o despartire nu era indeajuns de dureroasa, a plecat de la Radio Romania Iasi si Valeriu Stefan, profesionist de exceptie al radioului public, realizator de emisiuni si cantautor", se arata intr-un comunicat al Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune, remis Ziare.com.

Marele om de radio Paul Grigoriu s-a stins din viata

Valeriu Stefan a coordonat o perioada departamentul Actualitati si Sport de la Radio Iasi. Cu talent si cu o voce remarcabila, a realizat programe de radio interactive, dar si emisiuni sportive, informeaza Radio Iasi.

"Figura emblematica a mass-media din Moldova si a postului Radio Romania Iasi, Valeriu Stefan a fost permanent in contact cu ascultatorii sai inca din anii '90. Impreuna cu echipa radioului a poposit deseori in mijlocul locuitorilor din Moldova, vorbindu-le oamenilor despre istoricul, traditiile si obiceiurile locurilor.

De-a lungul carierei sale profesionale a stiut, cu experienta, abilitate si profesionalism, sa adune in jurul sau si sa indrume numerosi tineri, pe care i-a regasit ulterior in multe alte institutii media din tara. Cu mult talent si cu o voce remarcabila, Valeriu Stefan va ramane in memoria tuturor ca un autentic jurnalist, creator de radio, invatator, cantautor. Iti spunem, cu respect, ramas bun, Valeriu Stefan!", se arata si in comunicatul Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune.

Valeriu Stefan s-a stins dupa o lunga suferinta. Ultima sa emisiune de radio a fost la jumatatea lunii martie.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#murit Valeriu tefan radio Iasi, #murit Valeriu Stefan Radio Romania Ia , #radio