Surpriza pe piata radio: Scadere neasteptata pentru radio Zu

Miercuri, 28 Ianuarie 2015, ora 11:06
3812 citiri
Surpriza pe piata radio: Scadere neasteptata pentru radio Zu
Foto: catholiclane.com

O analiza a audientelor matinalelor de la posturile radio arata ca emisiunea de dimineata, prezentata de Buzdugan si Morar la Radio ZU, a scazut puternic in Capitala. Chiar si asa, insa, ramane cel mai ascultat dintre matinale, cu o audienta aproape dubla fata de urmatorul clasat.

Conform Pagina de Media, Rock FM este ascultat, in Capitala, dimneata, mai mult decat Radio 21, cu Cusurgiii Mihai Gainusa si Codrut Kheges, fiind la egalitate cu Europa FM si destul de aproape de Pro FM, unde la microfon, dimineata, e Andrei Gheorghe.

La orase, se observa scaderea Kiss FM, de unde au plecat Mihai Gainusa si Codrut Keghes. Totusi, postul este in continuare cel mai ascultat. Acelasi post a pierdut serios ascultatori si la nivel national.

Un post de radio romanesc de muzica dance schimba macazul: trece la "soft music"

Concret, in Bucuresti, cel mai ascultat post in intervalul 7.00-10.00 este Morning Zu: 114.000 de bucuresteni. Scaderea este insa de 50.000 de ascultatori. Pe locul doi e Kiss FM, cu o audienta pe matinalul de dimineata de 69.000 de ascultatori, cu 2.000 mai putini.

Pro FM si-a dublat audienta in Capitala, avand, in toamna, aproape 50.000 de ascultatori. Peste Pro Fm, Europa FM si Radio 21 este Magic FM, cu 54.000 de ascultatori. Radio 21 numara 37.000 de ascultatori, in scadere cu 5.000, chiar daca din toamna, dimineata aici pot fi auziti Mihai Gainusa si Codrut Keghes.

Rock FM a ramas la acelasi nivel de ascultatori, aproape 43.000, fiind la egalitate cu Europa FM, aproape de Pro FM si peste Radio 21.

Gold FM, care il are acum pe Mihai Dobrovolschi dimineata, are, in Capitala, aproape 16.000 de ascultatori intre 15 si 49 de ani.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#matinale radio audiente, #audientye posturi radio Bucuresti, #audiente posturi radio nationale, #audiente radio , #radio