Cursuri in domeniul Productiei Media, organizate de Colegiul Universitar Spiru Haret Bucuresti

Advertorial
Joi, 28 Iulie 2016, ora 14:43
22596 citiri
Cursuri in domeniul Productiei Media, organizate de Colegiul Universitar Spiru Haret Bucuresti

Mirajul televiziunii atrage tot mai multe persoane care isi doresc sa lucreze in acest domeniu.

Asistent regizor artistic, editor imagine, cameraman-fotoreporter, asistent producator film-tv, operator sunet si tehnician iluminare filmare sunt specializarile pe care Colegiul Universitar Spiru Haret Bucuresti le pune la dispozitia viitorilor cursanti pentru anul scolar 2016/2017.

Aspirantii la una dintre cele mai frumoase, dar si dificile cariere se pot inscrie la oricare dintre cursuri in perioada 29 august-12 septembrie.

Cursantii vor avea sansa de a se pregati alaturi de un corp profesoral cu vasta experienta, iar pe langa partea teoretica, acestia vor avea parte si de stagii de practica la institutii de prestigiu din mass media.

Oportunitatile in industria media si de divertisment din Romania sunt numeroase si cu o vizibilitate crescuta fata de alte domenii. Azi poti da mana cu presedinti si oameni cu realizari marete, maine poti fi trimis pe campul de lupta din Afganistan si poti fi martor la scrierea istoriei. Nicio zi nu seamana cu cea precedenta si tocmai asta este frumusetea meseriei.

De aceea, o pregatire performanta este primul pas catre indeplinirea visului de a lucra in acest domeniu.

Cursurile de Asistent regizor artistic au o durata de 2 ani si urmaresc deprinderea abilitatilor legate de constructia dramaturgica a productiilor tv, difuzarea in direct a programelor de televiziune, valentele artistice ale materialelor video, montajul programelor de televiziune, coordonarea echipelor audio-video etc.

Ocupatia Editor imagine consta in desfasurarea unor activitati in cadrul societatii de productie sau difuzare programe de televiziune, cum sunt: inregistrarea materialelor audio-video, copierea materialelor audio-video, montajul programelor de televiziune, postprocesare audio-video, dIfuzarea in emisie a programelor de televiziune.

Pe parcursul celor 2 ani de studiu, cursantii specializarii Cameraman-Fotoreporter vor dobandi abilitati legate de utilizarea camerelor de filmat profesionale si broadcast, atat pe platou cat si pe teren, in productii inregistrate sau in direct; cunoasterea tehnicilor si tehnologiilor ce concura la realizarea productiilor tv, precum si dobandirea calitatilor necesare lucrului in echipa si asumarea responsabilitatiloe in relatia Regie - Imagine - Scenografie.

Cursantii specializarii Asistent producator film TV vor dobandi abilitati care sa ii ajute in activitatile ulterioare, precum supravegherea si controlarea aspectelor tehnice si artistice ale filmelor, productiilor de televiziune sau radio.

Cursul de Operator sunet formeaza viitorilor absolventi abilitati legate de electroacustica, productie video - Tv, sisteme de inregistare audio - video, echipamente audio, sonorizarea incaperilor si spatiilor deschise, mixarea semnalelor audio, precum si dobandirea calitatilor necesare lucrului in echipa si asumarea responsabilitatilor in relatia: Director de imagine - Producator - Regizor precum si cu ceilalti membri ai echipei.

Absolventii specializarii Tehnician iluminare filmare vor dobandi abilitati legate de elemente de electrotehnica aplicata, surse de lumina, aparate de iluminat, dimensiunea vizuala - imaginea, montajul filmelor si emisiunilor Tv, productia video - Tv, precum si calitatile necesare lucrului in echipa si asumarea responsabilitatilor in relatia: Director de imagine - Producator - Regizor precum si cu ceilalti membri ai echipei.

Pentru informatii suplimentare despre specializarile mai sus mentionate si inscrieri, trimiteti e-mai la adresa productiemedia@spiruharet.ro sau sunati la 021/ 314 00 75 int. 206.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#cursuri productie media, #productie media Spiru Haret , #stiri media