CNA dezbate dezvaluirile EVZ despre politica editoriala a Antena 3

Miercuri, 11 Mai 2011, ora 08:15
2308 citiri
CNA dezbate dezvaluirile EVZ despre politica editoriala a Antena 3

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) va lua in discutie dezvaluirile jurnalistului Stelian Negrea, fost senior-editor in cadrul Antena 3 si coordonator al Departamentului Investigatii al trustului de presa patronat de Dan Voiculescu.

Negrea a dezvaluit, in exclusivitate pentru Evenimentul Zilei, cum fostul ministru al economiei din partea Partidului Conservator, Codrut Seres, "reorientat profesional" pe post de manager in cadrul Antenelor, dadea indicatii referitor la politicienii si companiile care trebuiau (sau nu) atacate de ziaristii trustului lui Voiculescu.

Asociatiile de jurnalisti din Romania condamna, totusi, implicatiile manageriale in politica editoriala a televiziunilor de stiri, cu referire atat la cazul Stelian Negrea - Codrut Seres - Antena 3, cat si la deja celebrele stenograme din dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu, din care reiese cum acesta le trasa sarcini ziaristilor Realitatea TV, scrie Evenimentul Zilei.

Trustul Intact, in razboi cu Evenimentul Zilei dupa dezvaluiri incendiare

Senatorul Dan Voiculescu a declarat public ca va actiona cotidianul "Evenimentul zilei" in judecata, ca urmare a publicarii seriei de dezvaluiri ale lui Stelian Negrea si ca va solicita daune de un milion de euro.

"Analizez posibilitatea de a solicita in justitie daune de un milion de euro de la Evernimentul Zilei, suma pe care o voi dona Fundatiei pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului. De altfel, incepand de azi, voi actiona similar impotriva oricarui demers public defaimator. Cu sau fara voie, fiecare trebuie sa inteleaga ce consecinte poate avea o minciuna, o insulta sau o calomnie", a precizat senatorul PC.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#dezvaluiri trust Intact, #dezvaluiri antene evenimentul zilei, #stelian negrea evenimentul zilei , #televiziune
Comentarii
Poza scu
scu
rank 5
"Analizez posibilitatea de a solicita in justitie daune de un milion de euro de la Evernimentul Zilei,