De ce a plecat Catalin Striblea de la Romania TV

Luni, 29 Decembrie 2014, ora 13:12
11197 citiri
De ce a plecat Catalin Striblea de la Romania TV
Foto: Facebook/Catalin Striblea

Jurnalistul Catalin Striblea, care realiza alaturi de Liliana Ruse emisiunea "Ultima ora" la Romania TV, paraseste postul.

Anuntul a fost dat de Catalin Striblea pe blogul sau, unde se poate citi: "Am convenit acum, de comun acord, ca e o rascruce si ca nu ne intelegem cum sa mergem mai departe".

Explicand decizia de a parasi postul controlat de Sebastian Ghita, jurnalistul scrie: "De ce am plecat? Uneori am simtit ca sunt mai multe lucrurile care ne despart, decat cele care ne legau. De ce au vrut ei sa plec? Nu mi-e foarte clar, dar probabil ca e vorba de acelasi sentiment".

Jurnalistul, care a lucrat la Romania TV inca de la infiintare, scrie ca despartirea are loc in termeni amiabili, neanuntand vreun razboi: "Pentru cei care asteapta sa incep un razboi de natura etica, ideologica sau tabloida cu conducerea sau patronatul va inselati profund. Ce am avut de spus ne-am spus intre noi. (...)

Directorul Romania TV, omul de incredere al lui Sebastian Ghita, audiat la DNA

Si, da, drumul ales de conducerea Romania TV in ultimele luni nu a fost unul cu care sa fiu de acord in totalitate. Si ei stiu asta. Dar eu, unul, nu fug cand dau de greu. Imi exprim ideile si fac ce se poate face. Programul nostru, Ultima Ora, a fost corect si ne-am asumat tot ce a fost acolo".

Legat de planurile sale, jurnalistul a anuntat doar ca va ramane in presa, desi nu exclude ca pe viitor sa lase aceasta meserie. "Pot sa va spun sigur ca nu am plecat pentru ca m-a sunat cineva sa-mi ofere o chestiune mult mai buna.

Am vorbit cu doi sau trei conducatori de redactii in ultimul an. Nu m-am dus la niciunul sa ma 'ofertez'. Ei m-au cautat si am stat de vorba pentru ca asa mi se pare normal. Au fost si oferte pe masa, dar nu am fost pregatit. Poate de acum inainte", incheie el postarea.

Si pe Facebook Catalin Striblea a scris luni: "Nu sunt nici nervi, nici critici, nici macar un razboi. Multi dintre oamenii de la Romania TV mi-au fost aproape in ultimii ani. Doar ca acum mergem pe alte drumuri".

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Catalin Striblea pleaca Romania TV, #Catalin Striblea blog, #Catalin Striblea Facebook, #Catalin Striblea Ultima Ora , #televiziune