Postul de manele infiintat de Costi Ionita se inchide. CNA i-a retras licenta

Marti, 10 Martie 2015, ora 17:27
4907 citiri
Postul de manele infiintat de Costi Ionita se inchide. CNA i-a retras licenta
Foto: Mynele TV

Televiziunea Mynele TV, care a fost detinuta de cantaretul si producatorul muzical Costi Ionita, si-a pierdut, marti, licenta audiovizuala, aceasta fiind retrasa de CNA, care a constatat ca acest post TV si-a intrerupt emisia pentru mai mult de 96 de ore.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a reanalizat, in sedinta de marti, situatia televiziunii Mynele TV, a carei licenta audiovizuala este detinuta de societatea Happy Music SRL.

Potrivit informatiilor prezentate in sedinta de marti, reprezentantii CNA au facut un control, pe 9 martie, la sediul unde a fost autorizata televiziunea Mynele TV. Reprezentantii CNA au constatat ca in spatiul autorizat isi desfasura activitatea o alta societate comerciala, diferita de cea care detine licenta pentru Mynele TV.

In sedinta CNA din 26 februarie, in care Consiliul a analizat pentru prima data situatia Mynele TV, a fost prezent Razvan Radulescu, care a spus ca este imputernicit sa reprezinte societatea Happy Music SRL.

Postul lui Costi Ionita, amenda record de la CNA pentru reclame la linii erotice

Raspunzand unei intrebari adresate de presedintele CNA, Laura Georgescu, privind actionariatul Happy Music SRL, Razvan Radulescu a spus atunci ca acesta este in curs de modificare, in sensul iesirii oficiale a lui Costi Ionita din aceasta societate.

Pe de alta parte, potrivit informatiilor prezentate atat in sedinta CNA din 26 februarie, cat si in sedinta de marti, televiziunea Mynele TV si-a intrerupt emisia pe 15 decembrie, fara a anunta oficial Consiliul National al Audiovizualului, in conformitate cu legislatia audiovizualului.

CNA a fost informat pe 7 ianuarie 2015 ca Mynele TV si-a intrerupt emisia, fapt pentru care serviciul inspectie al Consiliului a efectuat un prim control la aceasta televiziune care difuza manele si muzica de petrecere.

In urma verificarii, in retelele analogice si digitale ale UPC Romania, care avea in grila in mod curent Mynele TV, CNA a constatat ca, in perioada 8 - 12 ianuarie (96 de ore), televiziunea nu a mai fost retransmisa.

Ulterior, CNA a primit o adresa din partea societatii de cablu Next Gen Communications (parte a Telekom Romania, n.r.) care informa Consiliul despre faptul ca societatea a primit la randul sau o adresa de la Mynele TV prin care reprezentantii televiziunii spuneau ca postul TV si-a intrerupt emisia din 15 decembrie 2014.

Pe de alta parte, ulterior, in urma demersurilor facute de CNA, reprezentantii Mynele TV au sustinut ca ar fi trimis si la CNA un fax, pe 15 decembrie 2014, prin care informau Consiliul privind intreruperea emisiei din motive tehnice. De asemenea, reprezentantii Mynele TV au spus ca intentioneaza ca televiziunea sa reinceapa emisia cel mai tarziu pe 14 martie 2015.

In sedinta CNA din 26 februarie, Razvan Radulescu a sustinut ca detine dovada ca a fost transmis faxul la CNA prin care Mynele TV a anuntat, pe 15 decembrie 2014, intreruperea emisiei din motive tehnice.

El a mai spus ca sediul Mynele TV este acelasi si ca acolo exista doar echipamentul de emisie si cel prin intermediul caruia este ridicat semnalul la satelit.

Toate aceste afirmatii ale lui Radulescu s-au dovedit a fi insa neadevarate, potrivit informatiilor prezentate in sedinta de marti a CNA.

Astfel, membrul CNA Monica Gubernat a propus, in sedinta de marti, retragerea licentei audiovizuale a Mynele TV, acest fapt fiind echivalent cu inchiderea televiziunii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Mynele TV inchis CNA, #CNA inchide Mynele TV, #Mynele TV Costi Ionita , #televiziune