RCS&RDS lanseaza televiziunea Digi Info

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 21:33
2656 citiri
RCS&RDS lanseaza televiziunea Digi Info

Compania de telecomunicatii RCS&RDS a primit, joi, aprobarea Consiliului National al Audiovizualului (CNA) pentru a lansa televiziunea Digi Info, pe care va difuza informatii despre ofertele si serviciile sale.

CNA a analizat solicitarea RCS&RDS de acordare a unei licente audiovizuale prin satelit pentru lansarea Digi Info, o televiziune tematica, cu profil infotext, cu zona de difuzare in Romania si in state din Europa Centrala si de sud-est.

La sedinta CNA au fost prezenti doi reprezentanti ai RCS&RDS, Bogdan Chiritoiu si Lucian Mihai.

Potrivit dosarului depus la CNA, televiziunea Digi Info va difuza informatii despre serviciile si programele RCS&RDS, dar si despre modificarile de tarife. Informatiile vor fi actualizate periodic si vor fi oferite in sistem bucla.

Digi Info va difuza programe productie proprie (80%) si productii ale altor producatori (20%). Grila Digi Info va cuprinde programe de informare (80%) si publicitate (20%).

"Este un canal necesar in conditiile in care RCS&RDS distribuie in toate mediile programe, in contextul in care contactul cu clientii este foarte important. E un canal intern intre distribuitor, RCS, si client, in asa fel incat clientul sa aiba oricand la dispozitie informatia utilizarii acestor servicii", a spus Bogdan Chiritoiu.

Potrivit acestuia, corpul editorial al Digi Info va fi restrans, respectiv va fi format din trei oameni.

Digi Info va emite si in tarile in care RCS&RDS furnizeaza servicii de telecomunicatii, insa informatiile vor fi traduse in limbile respective.

"Pentru" acordarea licentei Digi Info au votat Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu, Rasvan Popescu si Radu Calin Cristea, in timp ce "impotriva" au votat Christian Mititelu si Cristina Trepcea.

RCS&RDS a mai detinut in trecut o licenta pentru televiziunea Digi TV Info, pe care isi prezenta ofertele si serviciile, pe care a transformat-o insa in televiziunea de documentare DigiLife, in septembrie 2012, cu aprobarea CNA.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#lansare televiziune Digi Info, #companie telecomunicatii lansare televiziune, #CNA aprobare televiziune Digi Info , #televiziune