Revelion 2013 - Ce programe au pregatit televiziunile de Anul Nou

Luni, 31 Decembrie 2012, ora 13:24
7269 citiri
Revelion 2013 - Ce programe au pregatit televiziunile de Anul Nou

In contextul in care opt din zece romani isi vot petrecere Revelionul acasa, potrivit unui studiu IRES, televiziunile s-au pregatit cu programe care de care mai atractive.

Pe final de an, TVR 1 a devenit interactiv si i-a invitat pe telespectatorii sai, in premiera, sa voteze programul special pe care doresc sa il urmareasca in noaptea dintre ani.

In competitie au intrat trei echipe de realizatori ai TVR, care au trei conceptii diferite despre cel mai bun program de Revelion.

Fiecare va pune in practica o idee, iar telespectatorii decid ce vor sa vada in noaptea dintre ani. Astfel, telespectatorii si-au exprimat optiunea pentru cel mai distractiv program de Revelion prin SMS.

Propunerile TVR 1 pentru programul din noaptea de Revelion sunt:

Emisiunea "Piata Revelionului 2013", prezentata de matinalii de la Radio 21: Orlando, DJ Andy, Manuel Dinculescu si Anca Maco si realizat de Elena Stirbescu si Dan Manoliu.

"Povestea de vis", prezentata de Irninis Miricioiu si Alex Stanciu si realizata de Iolanda Miricioiu.

Emisiunea "La multi ani, Romania!", prezentata de Iuliana Tudor si realizata de echipa Ioan Carmazan - Stefan Stanescu.

PRO TV, Revelion din Piata Revolutiei

Programul de la PRO Tv incepe la ora 20:00, cu filmul "Nea Marin Miliardar".

De la 21:45, alaturi de PRO FM, PRO TV face, si la final de 2012, spectacol in Piata Revolutiei din Capitala. "Supervelionul" ProFM si ProTV va aduna, in noaptea dintre ani, in Piata Revolutiei din Bucuresti, cei mai tari artisti ai momentului - Loredana, Smiley, Connect-R, Lotus & Cristi Minculescu, Voltaj, participantii la "Vocea Romaniei", dar si LaLa Band.

Revelion 2013 in Bucuresti: Unde au loc marile petreceri in noaptea de Anul Nou

Revelionul bate ghinionul la Antena 1

La Antena 1, programul special de Revelion debuteaza la ora 20:20, cu emisiunea "Chef cu Nae si Vasile". De la 22:00, incepe "Revelionul bate ghinionul" - tema numarului 13 regasindu-se in mai multe programe de Revelion din acest an, cand televiziunile incearca sa ii convinga pe superstitiosi ca nu exista motiv de ingrijorare in ceea ce priveste anul 2013. Gazda programului special al Antenei va fi, ca in fiecare an, Dan Negru.

La ora 04:00 se va difuza filmul "Placinta Americana, Cartea Dragostei" (American Pie, Book of Love, 2009).

Filme si "Copiii spun lucruri trasnite" la Prima

Prima TV incearca sa isi tina telespectatorii in fata televizorului cu filmul "Fiica Presedintelui" (First Daughter, 2004), care incepe la 21:30. Programul special de Revelion continua, la 23:00, cu emisiunea "Copiii spun lucruri trasnite", iar peste o ora se va difuza emisiunea "Mondenii". La ora 01:00, in direct va fi concert Vunk, iar la 02:30 - "Petreceti cu noi - Revelion 2013".

Kanal D cu Suleyman Magnificul

La Kanal D va fi difuzat, la 20:00, filmul "Suleyman Magnificul". Programul continua de la 21:30 cu "Roata Revelionului", prezentata de Liviu Varciu. Printre invitatii lui Varciu se numara Catalin Botezatu, Ionut Iftimoaie, Pepe, Anda Adam, Adelina Pestritu, Kamara, Jean de la Craiova, Vali Vijelie.

Vanghelionul la B1 Tv

B1 TV va transmite, incepand cu ora 20.00 a serii de sambata, 31 decembrie, celebrul Vanghelion, organizat de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, la Romexpo, unde vor participa peste 20.000 de persoane.

Corina Chireac, Revelion la National Tv

Programul special de Anul Nou incepe la National Tv la ora 19:15, cu serialul indian "Destine implinite".

Peste o ora va incepe emisiunea "Show cadou de Anul Nou", prezentat de Corina Chiriac. Artista a pregatit numeroase bucate de Revelion pentru invitatii ei, printre care se numara si Ovidiu Komorniyk, Dida Dragan, Luminita Anghel, Sanda Ladosi, Gabriel Dorobantu, Marcel Pavel, Irina Loghin, Laura Lavric, Florica Zaha, Dan Helciug, Iris, Keo si Skizzo Skillz, Mioara Velicu, Cornelia si Lupu Rednic, Aurel Tamas.

De la ora 02:00 va fi difuzat filmul "Maximus".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#programe televizor Revelion, #program TV Anul Nou , #televiziune