Scandal la Realitatea TV: Vintu il evacueaza pe Ghita din Casa Presei

Duminica, 27 Martie 2011, ora 21:23
8347 citiri
Scandal la Realitatea TV: Vintu il evacueaza pe Ghita din Casa Presei
Foto: dcnews

Scandal la sediul Realitatea TV, din Casa Presei, din Capitala. Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu vrea sa-l evacueze cu forta din cladire pe Sebastian Ghita, managerul grupului Realitatea Media.

"Sorin Ovidiu Vintu a sosit in aceasta dupa-amiaza la Realitatea TV cu un nou administrator si cu o firma de paza. Intentioneaza sa-l inlocuiasca din functie pe managerul Sebastian Ghita", au explicat surse din cadrul trustului Realitatea - Media, citate de Evenimentul Zilei

La fata locului sunt mai multe echipaje de politie, dar si "mascati", noteaza sursa citata.

"E un litigiu in domeniul Dreptului Civil. E un litigiu legat de niste spatii. Nu s-a batut nimeni, politia a fost solicitata pentru a preintampina o eventuala tulburare a linistii si ordinii publice", au declarat oficiali ai Politiei Capitalei. In prezent, cele doua parti negocieaza clarificarea situatiei.

Se pare ca intregul scandal a izbucnit la orele pranzului, cand un reprezentant al lui Sorin Ovidiu Vintu, insotit de aproximativ 40 de oameni de la firme de paza, au incercat sa-l scoata din sediu pe Sebastian Ghita, managerul grupului Realitatea Media, potrivit Reporter Virtual.

Motivul: Ghita a inchiriat sediul grupului pe firma sa, Asesoft. Mai mult, managerul Realitatea Media declara recent ca imaginea postului TV nu va mai fi asociata cu cea a lui Sorin Ovidiu Vintu.

Intr-un interviu ce va aparea luni in editia online a ziarului Evenimentul Zilei, consilierul politic Cozmin Gusa afirma ca in urmatoarea perioada ar putea iesi la iveala afacerile Asesoft.

"Recunosc ca parerea mea despre Sebi Ghita e una foarte proasta. Ii cunosc trecutul de om de afaceri cu contracte indoielnice cu statul roman, cu tunuri. Am informatii ca in urmatoarea perioada, probabil ca institutiile statului isi vor lua inima in dinti si vor arata despre ce e vorba la compania Asesoft", spune acesta.

Gusa a detinut impreuna cu Sorin Ovidiu Vintu, proprietarul postului Realitatea TV, o firma de consultanta pentru afaceri. Gusa afirma, in interviu, ca in prezent nu mai vorbeste cu Vintu.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#scandal Realitatea TV, #Sorin Ovidiu Vintu, #scandal Vintu Ghita , #televiziune