Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Averea sefului interimar al TVR: Stelian Tanase are tablouri si tapiserii de 180.000 de euro

Luni, 10 Martie 2014, ora 16:54
2519 citiri
Averea sefului interimar al TVR: Stelian Tanase are tablouri si tapiserii de 180.000 de euro

Directorul general interimar al Societatii Romane de Televiziune, Stelian Tanase, detine un teren si o casa in Bucuresti, dar si o colectie impresionanta de tablouri, estimata la 150.000 de euro.

Astfel, potrivit declaratiei de avere inregistrata pe 20 ianuarie, la inceputul mandatului, si postata pe site-ul TVR, Stelian Tanase are un teren intravilan in Bucuresti, in suprafata de 245 de metri patrati, cumparat in anul 2000.

In acelasi an, a cumparat o casa de locuit cu o suprafata construita la sol de 98 de metri patrati si o suprafata construita desfasurata de 324 de metri patrati, tot in Bucuresti.

Stelian Tanase: Inclin sa cred ca am facut cea mai mare prostie acceptand sa conduc TVR

In declaratia sa de avere nu figureaza niciun autovehicul, insa are o colectie de tablouri ale unor artisti precum Ion Andreescu, Corneliu Baba sau Victor Brauner, dobandita intre anii 2000 si 2009, a carei valoare se ridica la 150.000 de euro.

De asemenea, intre anii 2005 si 2007, a dobandit o colectie de icoane, in valoare de 3.000 de euro, patru tapiserii din secolul al XVIII-lea, in valoare de 30.000 de euro, precum si mobilier antic in valoare de 8.000 de euro.

In schimb, Stelian Tanase nu a declarat niciun cont sau depozit bancar, precum nici plasamente, investitii directe sau imprumuturi acordate. In plus, nu are datorii.

Stelian Tanase este noul sef al TVR

La capitolul "Venituri", in ultimul an fiscal a castigat 48.000 de lei din activitatea de cadru didactic al Facultatii de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti. De asemenea, a primit un premiu pentru proza in valoare de 2.000 de lei, la "Premiile Observatorului Cultural". In plus, la Festivalul International de Literatura si Traducere Iasi, din anul 2013, a primit 500 de euro pentru sustinerea unei prelegeri.

Nu in ultimul rand, directorul general interimar al SRTV a inregistrat incasari aferente materialelor publicitare postate pe blogul personal in valoare de aproximativ 100 de euro pe luna.

Stelian Tanase este director interimar al Societatii Romane de Televiziune incepand din 20 decembrie 2013.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Stelian Tanase declaratie de avere, #avere Stelian Tanase, #Stelian Tanase tablouri, #Stelian Tanase tapiserii , #TVR