Conducerea TVR, chemata la audieri in Parlament

Marti, 04 Septembrie 2012, ora 19:07
1620 citiri
Conducerea TVR, chemata la audieri in Parlament

Comisia pentru Cultura din Camera Deputatilor anunta, intr-un comunicat de presa, ca persoanele implicate in procesul de reformare-restructurare din cadrul TVR vor fi audiate martea viitoare, intr-o sedinta comuna a Comisiilor reunite de cultura.

"Avand in vedere disensiunile aparute ca urmare a deciziilor luate de conducerea Societatii Romane de Televiziune in ultima perioada, am decis, de comun acord cu domnul presedinte Sergiu Nicolaescu, sa convocam o sedinta comuna a Comisiilor pentru cultura ale Parlamentului, marti, 11 septembrie a.c, ora 14, sala de sedinte a Comisiei pentru cultura a Camerei Deputatilor, avand inscrisa pe ordinea de zi audierea persoanelor implicate direct in procesul de reformare - restructurare a serviciului public de televiziune.

Consideram implicarea activa a comisiilor de specialitate ale Parlamentului ca fiind absolut necesara pentru solutionarea problemelor aparute intr-un sistem institutional in plina criza si aflat sub control parlamentar", se arata in comunicatul de presa.

Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor Georgian Pop a declarat, marti, la finalul sedintei ca, potrivit informarilor trimise de catre Societatea Romana de Televiziune Parlamentului, TVR trebuie sa plateasca mai mult pentru angajatii disponibilizati decat daca i-ar pastra in functii.

Georgian Pop: La TVR te costa mai mult sa dai afara acei oameni decat sa-i tii

"In momentul de fata, conform competentelor noastre, am trimis catre comisie de cultura si catre comisia de buget sa ne prezinte punctele de vedere, discutiile procedural pe acele informari trebuie facute in Biroul comun si in plenul comun", a explicat Pop.

El a sustinut ca deputatii vor astepta punctul de vedere din partea comisiilor de specialitate.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#TVR concedieri angajati audieri, #TVR conducere audieri Parlament, #TVR concedieri masa angajati , #TVR