Dragos Patraru a difuzat o inregistrare incredibila din TVR. Directorul Doina Gradea spune ca jurnalistii merita "pumni in gura" si sa fie "taiati" (Video)

Joi, 03 Mai 2018, ora 16:08
42698 citiri
Dragos Patraru a difuzat o inregistrare incredibila din TVR. Directorul Doina Gradea spune ca jurnalistii merita "pumni in gura" si sa fie "taiati" (Video)
Foto: Facebook/Dragos Patraru

Asa cum a promis, realizatorul TV Dragos Patraru a publicat o inregistrare incredibila in care directorul SRTV, Doina Gradea, ii insulta si ii umileste pe jurnalistii televiziunii publice.

In inregistrare apar doi sefi din Societatea Romana de Televiziune (SRTV), despre care Patraru sustine ca vor sa aserveasca televiziunea publica Puterii, la ordin politic sau pur si simplu din slugarnicie.

Cei doi sunt directorul general Doina Gradea si Eduard Darvariu, director TVR 1 si producator executiv.

Postarea jurnalistului este intitulata: "Un mesaj de Ziua libertatii de exprimare: Jos labele de pe TVR".

Patraru a incercat sa comprime mai multe informatii in acest filmulet postat pe site-ul sau, pentru a prezenta opinia pe care cei doi o au "despre TVR, despre misiunea publica a televiziunii, despre legile care guverneaza TVR, despre raportarea la putere si despre jurnalism."

"Mai mult, cu privire la intimidarile, amenintarile si incercarile repetate de cenzura, precum si despre masurile menite sa reduca la minimum audienta emisiunii vor fi probabil mai multe procese. Unele probe le pastram pentru sala de judecata", adauga realizatorul TV.

"Vom urca aici si inregistrarile intregi (cele care nu expun sursele noastre), pentru conformitate", arata Dragos Patraru.

Despre ce este vorba

Doina Gradea explica, in inregistrarile facute publice de realizatorul TV, supararea pe care o avea fata de o jurnalista de la Stirile TVR, care-i pusese intrebari incomode primarului Gabrielei Firea (PSD).

"Stai, ma, sa vezi! Bai, si se duce reportera noastra, care e o tipa cu cap de porc. Sa-mi bag picioarele, ca nu poti sa o scoti pe post!", spune Gradea in inregistrare.

"Si in timp ce lumea se bucura ca s-a facut spitalul asta, ca-i pentru copii, la Foisor, deci l-au refacut, ca-i o investitie spectaculoasa, asta o intreaba pe Firea: Cum e cu statuile, nu stiu ce, cate statui ati facut in Bucuresti? La care Firea zice: O sa-ti raspund, dar stai putin ca avem acum treaba cu spitalul si ne tragem deoparte si iti spun si de statui. Nu, nu, nu, sa ne spuneti, de fata cu toata lumea aici, de 4 ori...de 4 ori.", este o parte din inregistrare.

Gradea ar fi facut mai multe referiri la jurnalistii care lucreaza la Stirile TVR: "Deci ce merita astia? Pumni in gura! Pumni in gura! Nu ma bag in continutul... in politica editoriala. Da, cand sunt derapaje, sunt nevoita, sunt obligata sa fac asta. Dar astia merita politie pe ei, le-am si spus: Trebuia sa aduc un sef de afara ca sa va taie! Ca nu meritati altceva, decat sa fiti taiati!".

Iata filmuletul postat de Dragos Patraru. Va avertizam ca limbajul celor doi este obscen:

I.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dragos Patraru inregistrari TVR , #TVR
Comentarii
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5
firea! viitorul presedinte al Romaniei: a modernizat Bucurestiul!!!!
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1