Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Incepe restructurarea personalului din TVR (Video)

Duminica, 04 Noiembrie 2012, ora 20:33
1945 citiri
Incepe restructurarea personalului din TVR (Video)

Restructurarea personalului din Televiziunea Romana incepe luni, cu selectia, pe criterii profesionale, a celor 2.395 de angajati care vor ramane in noua structura a SRTv, informeaza reprezentantii TVR.

Potrivit sursei citate, la selectie vor participa toti salariatii SRTv, notificati in acest sens, cu exceptia situatiilor prevazute de legislatia incidenta in materia concedierii colective.

Selectia angajatilor presupune trei etape - depunerea unui memoriu de activitate, sustinerea unui test grila si a unui interviu - care, in punctajul final, vor conta cu ponderi de 50, 20, respectiv 30%. Vor functiona 11 comisii de evaluare alcatuite din profesionisti in domeniile corespunzatoare fiecarei categorii de activitate din SRTv.

Dupa afisarea punctajelor finale si incheierea procedurilor de disponibilizare, angajatii selectati vor fi repartizati in structurile si pe functiile din noua organigrama.

Reprezentantii TVR mai spun ca "procesul de restructurare a personalului SRTv se deruleaza in mod transparent, cu respectarea stricta a legislatiei incidente si cu punerea in prim-plan a calitatilor profesionale ale angajatilor".

"Sub imperativul termenelor prevazute in Hotararea Guvernului Romaniei nr. 617/2012 privind suspendarea executarii silite a creantelor fiscale administrate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala fata de Societatea Romana de Televiziune si in OUG nr. 33/2012, Consiliul de Administratie al TVR are obligatia de a pune in aplicare un program de redresare economica, cu masuri organizatorice, cu restructurari economice si de personal necesare functionarii eficiente a SRTv, in vederea platii datoriilor fiscale si a reesalonarii prin negociere a celorlalte datorii comerciale. La expirarea termenului de sase luni, CA urmeaza sa prezinte Parlamentului un raport privind rezultatele programului", au conchis sursele citate.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#restructurare personal TVR, #personal Televiziunea Romana Restructurare , #TVR