Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Monica Ghiurco, propusa presedinte director general al TVR

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 12:21
2871 citiri
Monica Ghiurco, propusa presedinte director general al TVR
Foto: Arhiva Facebook/ Monica Ghiurco

Monica Ghiurco, reprezentantul angajatilor in Consiliul de Administratie al TVR, a fost votata miercuri de membrii CA pentru functia de presedinte director general (PDG) al televiziunii publice.

La intalnirea celor 13 membri ai Consiliului de Administratie al TVR, Monica Ghiurco, reprezentantul angajatilor in CA al televiziunii publice, a primit 7 voturi, au declarat surse oficiale pentru News.ro.

Pentru acelasi post a candidat si Irina Radu, numita de PSD in Consiliul de Administratie al TVR si fost presedinte-director interimar al institutiei, care a primit sase voturi.

Consiliul de Administratie al Televiziunii Romane s-a reunit, miercuri dimineata, incepand cu ora 09:00, la sediul SRTv, pentru a supune la vot o noua propunere de presedinte director general.

Miercurea trecuta, alegerea unui nou presedinte director general al TVR de catre membrii CA a fost amanata pentru o saptamana, asteptandu-se revenirea in tara a reprezentantului UDMR, care este in strainatate.

Membrii CA al TVR au cerut saptamana trecuta comisiilor parlamentare de cultura sa gaseasca o solutie legala, in conditiile in care s-a inregistrat de doua ori paritate la vot pentru presedintele director general al televiziunii publice, prima data candidand Radu Carp (PNL) si Doina Gradea (PSD), iar a doua oara Monica Ghiurco (angajatii TVR) si Doina Gradea (PSD).

In cele doua runde de vot s-au inregistrat cate sase voturi pentru fiecare candidat, in conditiile in care reprezentantul UDMR lipsea.

Noul Consiliu de Administratie al TVR este format din Irina Radu, Doina Gradea, Alfred Bulai, Oana Stanciulescu, Radu Carp, Debreczeni Hajnal, Ruxandra Garofeanu, Valeriu Hadji, Raico Cornea, Christel Topescu, George Orbean, Teodor Gabriel Giurgiu, Monica Ghiurco.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Monica Ghiurco TVR PDG , #TVR