TVR asteapta un nou sef la Stiri - Vezi primii candidati

Joi, 23 Februarie 2012, ora 22:51
3351 citiri
TVR asteapta un nou sef la Stiri - Vezi primii candidati

Termenul pentru inscrierea la concurs pentru ocuparea postului de director al Stirilor TVR a fost prelungit pana pe 28 februarie, in conditiile in care dosarele depuse pana la termenul initial, 17 februarie, nu au fost complete.

Surse au declarat pentru Mediafax ca la concurs s-au inscris trei angajati ai TVR - Anca Lazarescu, Monica Ghiurco si Claudiu Lucaci, dar unul singur a confirmat.

Este vorba despre Monica Ghiurco, redactor - prezentator la Stirile TVR din anul 2002 si coordonatorul Departamentului Social - Politic - Economic din Televiziunea Romana in perioada in perioada 2008 - 2010, in care directorul general al TVR a fost Alexandru Sassu (PSD).

In schimb, Anca Lazarescu nu a dorit sa comenteze. Anca Lazarescu conduce interimar Directia Emisiuni Informative si Sport din TVR. Ea a inlocuit-o pe Rodica Culcer, dupa ce mandatul acesteia din urma a incetat. Totodata, Anca Lazarescu este actualul director al Departamentului Emisiuni Informative din cadrul DEIS.

Claudiu Lucaci nu a putut fi contactat de Mediafax pana la momentul difuzarii acestei stiri. Claudiu Lucaci s-a alaturat echipei stirilor TVR in 1994 si in prezent este realizator la TVR 3.

Concursul pentru ocuparea postului de director al Directiei Emisiuni Informative si Sport din TVR va avea loc la sediul Televiziunii Romane, in perioada 2 - 18 martie.

Probele de concurs vor fi: notarea proiectului managerial (proba eliminatorie), un test de limba engleza si un interviu final. Candidatii preselectati in urma depunerii dosarelor vor fi contactati in vederea efectuarii evaluarii psihologice.

Potrivit site-ului tvr.ro, cei interesati de sefia Stirilor TVR trebuie sa prezinte la inscriere un proiect managerial specific postului, in care isi vor expune viziunea manageriala asupra functionarii Directiei Emisiuni Informative si Sport plecand de la doua coordonate: adaptarea functionarii Directiei la un flux continuu de informatii furnizate TVR Info, cu acoperirea, totodata, a jurnalelor sustinute pe celelalte canale SRTv, in acord cu evolutiile tehnologice de ultima ora, si relatia Directiei cu celelalte structuri functionale din SRTv.

Responsabilitatile noului director vor fi planificarea, organizarea si coordonarea activitatilor desfasurate in cadrul Directiei Emisiuni Informative si Sport.

Rodica Culcer a condus Stirile TVR din 2005. Ea a fost desemnata castigatoare a concursului organizat in august 2005 de Televiziunea Romana pentru ocuparea postului de director la Stirile TVR.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sef stiri TVR, #Rodica Culcer TVR, #director stiri TVR , #TVR