Ziare.com

Reactorul 2 de la Cernavoda, deconectat de la retea pentru reparatii

Miercuri, 26 Iunie 2013, ora 18:20

   

Reactorul 2 de la Cernavoda, deconectat de la retea pentru reparatii
Nuclearelectrica va deconecta miercuri de la reteaua nationala de electricitate Reactorul 2 al centralei de la Cernavoda, pentru remedierea unor defectiuni.

Unitatea de productie a electricitatii urmeaza sa fie repusa in functiune in cursul zilei de joi, se arata intr-un comunicat al Nuclearelectrica, operatorul centralei.

Compania este controlata de stat, prin Ministerul Economiei, si functioneaza cu doua reactoare, care asigura aproximativ 20% din consumul national de electricitate.

Unitatea 2 de la Cernavoda intra in oprire planificata, incepand de vineri

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Unitatea 2 a Centralei Nuclearoelectrice de la Cernavodaa a intrat, pe 10 mai, in programul de oprire planificata.

In perioada opririi planificate, urma sa se efectueze activitati din programul de mentenanta preventiva, electiva si corectiva, programul de inspectii obligatorii, programul de testare obligatorie, care se poate efectua numai cu centrala oprita si programul de implementare a modificarilor de proiect pe anumite sisteme, echipamente sau componente.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 270 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor