Ziare.com

Afla ce poti vedea anul acesta la Targul International de Energii Regenerabile

Marti, 05 Aprilie 2011, ora 19:09

   

Afla ce poti vedea anul acesta la Targul International de Energii Regenerabile
Palatul National al Copiilor din Bucuresti va gazdui, in perioada 7-9 iulie, a doua editie a Targului International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii.

Evenimentul, organizat in parteneriat cu Asociatia Romana pentru Microhidroenergie (ROSHA), Asociatia Patronala Surse Noi de Energie (SUNE) si Institutul National Roman pentru Studiul Amenajarii si Folosirii Surselor de Energie (IRE), cuprinde atat Conferinte pe teme energetice de actualitate cat si o expozitie cu participare internationala.

Fata de alte manifestari similare, la Targ vor fi prezentate, in premiera, lucrari si investitii reper in domeniul energiilor regenerabile din Romania. Se vor dezbate diverse tematici precum reciclare reziduuri, solar, geotermal, arhitectura, hidroenergetic, biocombustibili, biomasa, constructii, eolian, geotermal.

La eveniment sunt asteptate autoritati publice, arhitecti, proiectanti, dezvoltatori imobiliari, evaluatori imobiliari, consultanti energetici, reprezentanti ai mediului academic/cercetare, industria de constructii, industria de prelucrare a lemnului, producatori, comercianti de tehnologie utilizata in producerea de energie din surse regenerabile, agricultori, unitati bancare, asociatii profesionale, investitori.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 909 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor